Σάββατο, 08 Ιουλίου 2023 08:25

Τζιπ “θέρισε” κολονάκια στο αναπλασμένο τμήμα της Ναυαρίνου

Τζιπ “θέρισε” κολονάκια στο αναπλασμένο τμήμα της Ναυαρίνου

Ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 10 το βράδυ της Πέμπτης, στο αναπλασμένο μονοδρομημένο τμήμα της Ναυαρίνου, στην καρδιά της Παραλίας της Καλαμάτας, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος άνθρωπος.

Οδηγός τζιπ έχασε τον έλεγχο και τσάκισε δύο κολονάκια στη νότια πλευρά, κινούμενο προς τον ποδηλατόδρομο. Το ευτύχημα ήταν ότι εκείνη τη στιγμή, από το σημείο, δεν περνούσε ποδηλάτης ή πεζός.

Το ατύχημα που προκάλεσε διάφορες αντιδράσεις, επαναφέρει το αίτημα της πεζοδρόμησης του αναπλασμένου τμήματος, ιδιαίτερα την περίοδο του καλοκαιριού, όπου η κίνηση στη Ναυαρίνου πολλαπλασιάζεται.

Χαρακτηριστικά η παράταξη του υποψηφίου δημάρχου Βασίλη Τζαμουράνη “Καλαμάτα_Μετά”, σε ανάρτησή της, επισημαίνει:

“Το χθεσινό ατύχημα επιβεβαιώνει τους φόβους μας. Αμεσα πρέπει να πεζοδρομηθεί το αναπλασμένο τμήμα της Ναυαρίνου, μετά από τόσο χρήμα και χρόνο που δαπανήθηκαν για την κατασκευή του!

Αμεσα πρέπει να αναθεωρηθεί η λανθασμένη και παρωχημένη απόφαση να παραδοθεί στην κυκλοφορία οχημάτων αυτό το τμήμα! Πριν συμβεί κάτι χειρότερο.

Ολοι θα ωφεληθούν από αυτή την αλλαγή - ακόμα και όσοι ίσως δεν το βλέπουν ακόμα. Η ιστορία της πόλης μας (και όχι μόνο) το έχει αποδείξει πέρα από κάθε αμφιβολία”.

Γ.Σ.