Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2023 22:20

Ο Εμπορικός Σύλλογος Μεσσήνης συμμετέχει στην κινητοποίηση για το φορολογικό νομοσχέδιο

Γράφτηκε από την
Ο Εμπορικός Σύλλογος Μεσσήνης συμμετέχει στην κινητοποίηση για το φορολογικό νομοσχέδιο


Ο Εμπορικός Σύλλογος Μεσσήνης αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου να συμμετάσχει στην κινητοποίηση της 22ας Νοεμβρίου έξω από την ΠΕ Μεσσηνίας, διαμαρτυρόμενος για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων: “Οι έμποροι όλης της χώρας αντιδρούμε έντονα σε αυτές τις μεθοδεύσεις του ανίκανου Κράτους, που για άλλη μια φορά μας φορτώνει τη δική του αδυναμία και μάλιστα με εξοντωτικό για την πλειονότητα τρόπο.
Αποφασίστηκε λοιπόν:
1. Την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου να συμμετέχουμε στην κεντρική συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνει η ΟΒΕΣ Μεσσηνίας, στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας στην Καλαμάτα οδός Κρήτης 13 ώρα 11:30.
2. Η διοίκηση να συνυπογράψει το κοινό ψήφισμα της ΠΟΕΕ το οποίο επιδόθηκε στον Υπουργό Οικονομικών & Οικονομίας.
3. Η διοίκηση να συνυπογράψει το κοινό ψήφισμα της ΟΕΒΕΣ Μεσσηνίας το οποίο θα επιδοθεί την ημέρα της κινητοποίησης στον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, την Προϊσταμένη της ΔΟΥ Καλαμάτας και τους τοπικούς Βουλευτές.
4. Εφόσον προκηρυχτεί απεργία από τις συνομοσπονδίες ΕΣΕΕ και ΓΣΕΒΕΕ να συμμετέχει στην απεργία, με το κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων της Μεσσήνης”.


NEWSLETTER