Σάββατο, 01 Ιουνίου 2024 13:40

Συνταξιοδοτήθηκε ο Μένης Σταυρόπουλος

Συνταξιοδοτήθηκε ο Μένης Σταυρόπουλος

Συνταξιοδοτήθηκε από τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας ο υπάλληλος Μένης Σταυρόπουλος, που έχει διατελέσει αντιπρόεδρος στο Σύλλογο Υπαλλήλων της Π.Ε. κι εκπρόσωπός του στην Ομοσπονδία.

Ο Μ. Σταυρόπουλος εργάστηκε για χρόνια στον ΟΣΕ στον Πειραιά και στη συνέχεια πήρε μετάταξη στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Μεσσηνίας, όπου εργάστηκε στο ΚΤΕΟ και στη Διεύθυνση Μεταφορών.

Σε ανάρτησή του, την Τετάρτη, ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Δημήτρης Φαββατάς ανέφερε:

“Σήμερα συνταξιοδοτείται από τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών ένας εξαίρετος συνάδελφος και ένας σπουδαίος φίλος. Ξεκινήσαμε μαζί 18χρονα παιδιά και όλα αυτά τα χρόνια πορευτήκαμε μαζί, χτίζοντας μια στέρεη και πολύτιμη φιλική και συναδελφική σχέση. Ο Μένης Σταυρόπουλος όλα αυτά τα χρόνια κόσμησε την υπηρεσία του με το ήθος, την εργατικότητα και τη συναδελφικότητά του. Συνηθίζουμε να λέμε ότι ουδείς είναι αναντικατάστατος, αλλά στην περίπτωση του Μένη Σταυρόπουλου δύσκολα να βρεθεί άλλος συνάδελφος να τον αντικαταστήσει επάξια. Του εύχομαι από καρδιάς να είναι πάντα υγιής, να χαρεί τη σύνταξή του και τα χρόνια της συνταξιοδότησής του να είναι περισσότερα από τα χρόνια της υπηρεσίας του”.