Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2024 08:28

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Ζητεί παρέμβαση Σαμαρά και βουλευτών για το Πύργος – Τσακώνα

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Ζητεί παρέμβαση Σαμαρά και βουλευτών για το Πύργος – Τσακώνα

Την παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού και βουλευτή Μεσσηνίας Αντώνη Σαμαρά, καθώς και των υπόλοιπων κυβερνητικών βουλευτών του νομού, ζητεί ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας για την υλοποίηση του οδικού άξονα Πύργος - Καλό Νερό - Τσακώνα.

Στις προσωπικές επιστολές προς κάθε βουλευτή ξεχωριστά ο Εμπορικός Σύλλογος επισημαίνει την ανάγκη κατασκευής του δρόμου, καθώς αποτελεί σημαντικό έργο υποδομής και οδικής ασφάλειας για την περιοχή. Τονίζεται η επικινδυνότητα που υπάρχει με την υπάρχουσα κατάσταση, που έχει σαν αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλά θύματα και τραυματισμοί.
Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Η ολοκλήρωση του νέου αυτοκινητοδρόμου Πύργος - Καλό Νερό - Τσακώνα θα έχει πολλαπλά οφέλη για την τοπική κοινωνία και την οικονομία. Εκτός από την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας θα συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη της περιοχής, διευκολύνοντας την πρόσβαση σε τουριστικούς προορισμούς και ενισχύοντας τις εμπορικές και τουριστικές δραστηριότητες».
Ο σύλλογος ζητεί από όλους να παρέμβουν στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, ώστε να δρομολογηθεί η υλοποίηση του έργου.

Κ.Μπ.