Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2024 19:37

Συνάντηση Περιφερειακής Ένωσης Τριτέκνων με Πτωχό

Συνάντηση Περιφερειακής Ένωσης Τριτέκνων με Πτωχό

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, στην Τρίπολη η συνάντηση της Περιφερειακής Ένωσης Τριτέκνων Πελοποννήσου με τον περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ενωσης «Οι δύο πλευρές συζήτησαν για πολλά θέματα με τον περιφερειάρχη να είναι ανοιχτός να στηρίξει -στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της περιφέρειας- στα αιτήματα των τριτέκνων.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στον περιφερειάρχη από τον συντονιστή της ένωσης Χρήστο Κορομηλά στα πρόβλημα που απασχολούν τις τρίτεκνες οικογένειες που αριθμούν τις 10.000 στην Περιφέρεια;
Συγκεκριμένα  τέθηκαν τα προβλήματα  της εργασίας, της στέγασης καθώς, προνοιακά ζητήματα και τέλος στο πάγιο αίτημα για έκπτωση στα εισιτήρια των ΚΤΕΛ  όλης της Περιφέρειας.
Ενώ συμφωνήθηκε να εξευρεθεί ο τρόπος  ώστε να πραγματοποιηθεί ημερίδα με την συμμετοχή όλων των θεσμικών φορέων με θέμα το δημογραφικό πρόβλημα της Περιφέρεια Πελοποννήσου στην έδρα της Περιφέρειας. Συμμετείχαν στην συνάντηση από την Μεσσηνία ο Χρήστος Κορομηλάς, από την Αρκαδία  ο Νίκος Αποστολόπουλος και η Κατερίνα Μητσιοπούλου, και από τη Λακωνία ο Γιώργος Οικονομάκης».