Σάββατο, 24 Μαϊος 2014 08:45

Πρόταση γάμου στην οθόνη του σινεμά στην Καλαμάτα (βίντεο)

Πρόταση γάμου στην οθόνη του σινεμά στην Καλαμάτα (βίντεο)

Εναν πρωτότυπο, ρομαντικό και άκρως... κινηματογραφικό τρόπο βρήκε ο Κώστας από τη Μεσσήνη για να ζητήσει σε γάμο την αγαπημένη του Μαρία στο "Cine Center"! Τη Δευτέρα το απόγευμα στις 7.45, ο ίδιος, η Μαρία και μία εξαδέλφη της πήγαν να δουν στο σινεμά  το έργο "Η Πεντάμορφη και το τέρας. Ο Κώστας είχε ενημερώσει τους υπεύθυνους και όταν βγήκε έξω, προφασιζόμενος πως πάει για ποπ κορν, στην οθόνη "έπεσε" βίντεο που είχε γυρίσει και μοντάρει ο φωτογράφος Γιάννης Κώτσιαρης, "εγκέφαλος" της πρωτοβουλίας!

Η Μαρία είδε στο βίντεο κάποιον να περπατά και να φτάνει σε ένα κοσμηματοπωλείο. Δεν είδε για ποιον επρόκειτο, γιατί το πλάνο έδειχνε μόνο τα πόδια και στη συνέχεια το δαχτυλίδι. Μετά, ο ίδιος ... σιωπηλός πρωταγωνιστής έμπαινε σε ένα ανθοπωλείο και έπαιρνε μια ανθοδέσμη... 

Σε εκείνη ακριβώς τη στιγμή, ο Κώστας επέστρεψε στη θέση του ζητώντας από τη Μαρία να σηκωθεί για λίγο. Τότε γονάτισε και τη ρώτησε "με παντρεύεσαι|"; Εκείνη του είπε το πολυπόθητο "ναι" και στη συνέχεια έφυγαν μαζί από το "Cine Center", το οποίο πλέον συνδέθηκε άμεσα με τη σημαντική αυτή στιγμή στη ζωή τους!

Το ενδιαφέρον είναι ότι όλο αυτόν τον καιρό που ο Κώστας γύριζε τα βιντεάκια με τον ακούραστο Γιάννη Κώτσιαρη, είχε περίεργη συμπεριφορά απέναντι στην καλή του, αφού έλειπε πολλές ώρες και δεν έλεγε πού βρισκόταν. Είχε φτάσει να άγχεται μήπως η Μαρία νομίσει ότι την απατά!

Οι ερωτευμένοι είναι μαζί 10 χρόνια. Γνωρίζονται από το γυμνάσιο, ήταν αργότερα συμμαθητές στο λύκειο και φίλοι, μέχρι που έγιναν ζευγάρι.

Το δαχτυλίδι ήταν ένα όμορφο μονόπετρο από το κοσμηματοπωλείο "Χαραλάμπους" και η ανθοδέσμη, μια σύνθεση από το ανθοπωλείο "Μπούνας" με ροζ και λευκά τριαντάφυλλα. Ο γάμος θα γίνει στις 16 Αυγούστου. Μένει να δούμε τι άλλο θα... σκαρώσει ο γαμπρός μέχρι τότε!

Δείτε το βίντεο που παίχτηκε στην οθόνη του σινεμά:

 

Δείτε τις σκηνές από την πρόταση γάμου: