Σάββατο, 24 Ιανουαρίου 2015 18:32

Διακοπές στο δίκτυο της ΔΕΗ από τους κεραυνούς

Διακοπές στο δίκτυο της ΔΕΗ από τους κεραυνούς

 

Στο σκοτάδι παραμένουν αρκετές περιοχές της Μεσσηνίας λόγω προβλημάτων στο δίκτυο της ΔΕΗ από...

 

τους πολλούς κεραυνούς που συνόδευαν την έντονη βροχόπτωση, η οποία από σήμερα Σάββατο το πρωί πλήττει σχεδόν το σύνολο του νομού.

Οπως ενημερώθηκε η “Ε”, στην επικοινωνία της με τη ΔΕΗ, οι κεραυνοί προκάλεσαν πολλές μεμονωμένες ζημιές σε πολλά σημεία του δικτύου, κυρίως στην περιοχή της Μάνης, ενώ προβλήματα ηλεκτροδότησης προέκυψαν -μεταξύ άλλων- στα χωριά του Ταΰγετου, στην περιοχή της Ανδρούσας και σε πολλές άλλες περιοχές.

“Εχουμε πάνω από 100 περιστατικά, σε ολόκληρο το νομό, αλλά μόνο 4 συνεργεία, τα οποία ήδη εργάζονται πυρετωδώς για να αποκαταστήσουν την ηλεκτροδότηση στις περιοχές που έχουν προβλήματα” δήλωσαν χαρακτηριστικά από τη ΔΕΗ στην “Ε”.

Στο μεταξύ στην Καλαμάτα σημειώθηκε ελαφρή χαλαζόπτωση, ωστόσο -όπως είπε στην “Ε” ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ανδρέας Καραγιάννης, μέχρι αργά σήμερα το απόγευμα δεν είχαν αναφερθεί προβλήματα από τις περιοχές του δήμου της μεσσηνιακής πρωτεύουσας -“βρισκόμαστε σε ετοιμότητα και ελπίζουμε να μην χρειαστεί να επέμβουμε” είπε χαρακτηριστικά ο αντιδήμαρχος.