Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2015 14:25

Στον αέρα αύριο η ΕΡΤ Καλαμάτας με προϊσταμένη τη Μαρία Τομαρά

Γράφτηκε από την
Στον αέρα αύριο η ΕΡΤ Καλαμάτας με προϊσταμένη τη Μαρία Τομαρά

Ως ΕΡΤ Καλαμάτας και με προϊσταμένη τη δημοσιογράφο Μαρία Τομαρά επαναλειτουργεί και επίσημα από αύριο Πέμπτη 11 Ιουνίου, στις 6 το πρωί, ο Περιφερειακός Ραδιοφωνικός Σταθμός της μεσσηνιακής πρωτεύουσας -που εδώ και δύο χρόνια, μετά το «μαύρο» στην ΕΡΤ, ποτέ δεν σίγησε, λειτουργώντας στο πλαίσιο της «ΕΡΤopen».

Οπως ανακοινώθηκε σχετικά, η ΕΡΤ Καλαμάτας -που ανήκει πλέον σε νέα αυτόνομη Διεύθυνση Περιφερειακών- θα εκπέμπει στους 107,2 μεγάκυκλους στα FM, στην ίδια συχνότητα δηλαδή που εξέπεμπε και πριν το βίαιο κλείσιμο της ΕΡΤ στις 11 Ιουνίου 2013, αλλά και ως ΕΡΤopen.

Ταυτόχρονα, αύριο Πέμπτη θα εκπέμψουν όλα τα ραδιοφωνικά προγράμματα (Πρώτο Πρόγραμμα, Δεύτερο, Τρίτο, η ΕΡΑ Σπορ, το EΡΑ Kosmos 93.6, η «Φωνή της Ελλάδος») από τις υπάρχουσες συχνότητές τους.

Καταλήγοντας η σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι «στόχος της ΕΡΤ Καλαμάτας, τιμώντας την υποχρέωσή της για πλουραλιστική ενημέρωση και αναγνωρίζοντας την τεράστια συμβολή της τοπικής κοινωνίας, που στάθηκε αλληλέγγυα στα δύο χρόνια του "μαύρου" στη δημόσια ενημέρωση, είναι να παραμείνει προσηλωμένη στην αντικειμενική ενημέρωση και να είναι ανοιχτή στην προβολή των θεμάτων της Μεσσηνίας».

 


NEWSLETTER