Σάββατο, 04 Ιουλίου 2015 08:03

Ούτε το "Ναι" ούτε το "Οχι" λευκή επιταγή: Από Δευτέρα όλοι μαζί

Ούτε το "Ναι" ούτε το "Οχι" λευκή επιταγή: Από Δευτέρα όλοι μαζί

Με γνώμονα το κοινό συμφέρον οι πολίτες θα ψηφίσουν “Ναι” ή “Οχι”, χωρίς να δώσουν λευκή επιταγή σε κανέναν για το μέλλον της Ελλάδας.

Το “Οχι” δεν δίνει λευκή επιταγή στην κυβέρνηση για να βγάλει την Ελλάδα από την οικογένεια της Ευρωπαϊκής Ενωσης και το “Ναι” δεν δίνει λευκή επιταγή στη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ για να επιστρέψουν πανηγυρικά στην εξουσία.

Από τη Δευτέρα -και ανεξάρτητα από το εκλογικό αποτέλεσμα- όλες οι πολιτικές δυνάμεις θα πρέπει να διαγράψουν τις μαύρες σελίδες του παρελθόντος και να βάλουν πλάτη για τη δημιουργία μιας νέας Ελλάδας χωρίς πελατειακές σχέσεις. Από τη Δευτέρα όλοι πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν περισσεύει κανένας και ότι όλοι είμαστε απαραίτητοι στην προσπάθεια που θα ξεκινήσει για την σταθεροποίηση και την ανάπτυξη της οικονομίας. Για να γίνει πραγματικότητα το “ελληνικό όνειρο”, οι ίδιοι οι πολιτικοί αρχηγοί θα πρέπει να δώσουν το παράδειγμα στελεχώνοντας από εδώ και πέρα κυβερνήσεις και Δημόσιο με άξιους και ικανούς και όχι με κομματικούς χειροκροτητές.