Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2015 19:31

“Les Memoires" από αποφοίτους του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας

“Les Memoires" από αποφοίτους του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας

Το έργο “Les Memoires" (της Λαίδης Ινιτ Στουγκένιεφ - Χίλκρεστ) παρουσιάζει στην Αθήνα στις 21 και 22 Νοεμβρίου στις 8 μ.μ. στον  πολυχώρο του εκδοτικού οίκου "Anima" στην οδό Φαιδριάδων 8 (Κυψέλη) ο Σύλλογος Αποφοίτων Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας “Μαρία Κάλλας”.

Αυτός ο μονόλογος είναι η συνέχεια της παράστασης του Συλλόγου “Εντελώς παρανοϊκά”, που έγινε το καλοκαίρι που μας πέρασε, για την στήριξη του Κέντρου Ημέρας Παιδιών και Εφήβων με Αυτισμό Μεσσηνίας.

Πρόκειται για έναν εντελώς καυστικό και προσωπικό μαύρο κωμικό μονόλογο (ή και όχι τόσο κωμικό όσο πιστεύουμε τελικά) με την Λαίδη Ινιτ, μια ρώσικης καταγωγής αριστοκράτισσα και πρώην γκραν αρτίστα του θεάματος που ξεπέφτει και καταλήγει να παραμιλά στο “στοιχειωμένο” πορτρέτο της νεκρής και πρώην συζύγου του άντρα της. Χάπια, μουσική, τραγούδι, χορός, (ανα)παραστάσεις, αλλαγές κοστουμιών, αλκοόλ και τσιγάρα, σεξ, μια κηδεία και τα φώτα που τρεμοσβήνουν... μια γυναίκα στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού που θυμάται και κάνει απολογισμό στη ζωή της.

Παίζει ο Γιώργος Ηλιόπουλος, τα κοστούμια επιμελήθηκε η Αγγελική Σάμπαλη, το βίντεο ο Ανδρέας Καρασπήλιος. Η δράση γίνεται στο πλαίσιο συνεργασίας και στήριξης του Κέντρου Ημέρας Παιδιών και Εφήβων με Αυτισμό Μεσσηνίας. Για κρατήσεις: 215 5510304 - 6943 938341.