Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2016 20:55

Θρήνος για τον απρόσμενο χαμό του γυμναστή Γρηγόρη Κίσσα

Γράφτηκε από την

Θλίψη και θρήνος επικρατούν για τον απρόσμενο και πρόωρο χαμό του 45χρονου γυμναστή Γρηγόρη Κίσσα, ο οποίος κηδεύτηκε σήμερα από τον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία στη συνοικία της Νεράιδας στη Λάρισα.

Ο άτυχος εκπαιδευτικός έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχυμα το μεσημέρι της Τρίτης, όταν για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε σε αρδευτικό κανάλι στην επαρχιακή οδό Αγιάς- Ομορφοχωρίου επιστρέφοντας από το Γυμνάσιο της Αγιάς Λάρισας, όπου ήταν διευθυντής.

Με απόφαση του δημάρχου Αγίας κ. Γκουντάρα και τη σύμφωνη γνώμη του διευθυντή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Λάρισας κ. Καψάλη, το Γυμνάσιο Αγιάς παρέμεινε σήμερα κλειστό.

Είχε υπηρετήσει επί 11 χρόνια στο Γυμνάσιο και Λύκειο Πεταλιδίου, όπου διατηρούσε ακόμα την οργανική του θέση. Η είδηση του θανάτου του έχει συγκλονίσει και πολλούς στη Μεσσηνία, όπου βρέθηκε τόσα χρόνια και διατηρούσε πολλές και καλές φιλικές σχέσεις.

Σε ένδειξη πένθους μάλιστα τα σχολεία του Πεταλιδίου μαζί με τον Σύλλογο Γυναικών της περιοχής αποφάσισαν να αναβάλουν όλες τις καρναβαλικές εκδηλώσεις που είχαν προγραμματίσει για την Κυριακή, 13 Μαρτίου 2016.