Κυριακή, 22 Μαϊος 2016 10:42

Σεμινάριο αναπαλαίωσης επίπλων χωρίς τρίψιμο παλιών λούστρων στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την
Σεμινάριο αναπαλαίωσης επίπλων χωρίς τρίψιμο παλιών λούστρων στην Καλαμάτα

Μετά τα δύο πολύ επιτυχημένα τους σεμινάρια αναπαλαίωσης επίπλων, τον περασμένο Νοέμβριο, οι Coloristas επιστρέφουν και πάλι στην Καλαμάτα στις αρχές Ιουνίου (Σαββατοκύριακο 4-5/6) και αυτή τη φορά θα φιλοξενηθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων της "Ε" (Γεωργούλη 26, 2ος όροφος).

Ετσι, ακόμα περισσότεροι Μεσσήνιοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα μοναδικό σεμινάριο αναπαλαίωσης. Και είναι μοναδικό, γιατί πολύ απλά γίνεται χωρίς τρίψιμο των παλιών λούστρων!

Το σεμινάριο χωρίζεται σε 2 αυτόνομα μέρη, ως εξής:

• Το Σάββατο 4 Ιουνίου (ώρα 11 π.μ. - 2 μ.μ.) το πρόγραμμα περιλαμβάνει βασικό σεμινάριο αναπαλαίωσης: Οι συμμετέχοντες, με μοναδικά όπλα τα πινέλα στα χέρια και τη φαντασία τους, θα μυηθούν στις τεχνικές και τα μυστικά της αναπαλαίωσης με τα πρωτοποριακά χρώματα της Autentico που εφαρμόζονται όπως είπαμε χωρίς τρίψιμο των παλιών λούστρων - και κυρίως άοσμα, εύκολα και γρήγορα. Ιδιαίτερες τεχνοτροπίες, διχρωμίες, παλαίωση, δημιουργία ανάγλυφων διακοσμητικών και πολλά άλλα, περιλαμβάνονται στο εντατικό αυτό 3ωρο, το οποίο θα κάνει τους συμμετέχοντες ικανούς να μεταμορφώσουν κυριολεκτικά τα πάντα! 

• Την Κυριακή 5 Ιουνίου (επίσης 11 π.μ. - 2 μ.μ.) έχει προγραμματιστεί καλλιτεχνικό προχωρημένο σεμινάριο, το οποίο περιλαμβάνει ντεκουπάζ, μεταφορά φωτογραφίας, επιχρύσωση και κρακελέ ενός και δύο συστατικών!

Αν λοιπόν θέλετε κι εσείς να ανανεώσετε το χώρο σας αλλά βρίσκετε το κόστος απαγορευτικό ή σας φαίνεται «βουνό» το να τρίβετε με τις ώρες τα λούστρα από τα παλιά σας έπιπλα· αν η αποθήκη σας κρύβει θαύματα, γιατί εκείνες οι κλασικές αντίκες της γιαγιάς (αν και πολυαγαπημένες) δεν ταίριαζαν καθόλου στο μοντέρνο σπίτι σας κι έχουν καταχωνιαστεί ξεχασμένες· ή αν απλώς σας αρέσει να δημιουργείτε και μέχρι τώρα δεν ξέρατε πώς... ήρθε η ώρα να μάθετε!  

Για τη συμμετοχή στο σεμινάριο, δεν απαιτείται καμία προηγούμενη εμπειρία ή καλλιτεχνική φλέβα - οπότε μην το σκέφτεστε και κρατήστε εγκαίρως τη θέση σας, καθώς ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι εξ αντικειμένου αρκετά περιορισμένος. 

Υπεύθυνη σεμιναρίου είναι η Τόνια Νικολαΐδη, authorized Autentico stockist.

Αξία συμμετοχής στο βασικό σεμινάριο: 40€ 

Αξία συμμετοχής στο καλλιτεχνικό σεμινάριο: 40€ 

Αξία συμμετοχής και στα δύο: 70€ 

Για επικοινωνία και κρατήσεις, τηλ.: 6998-128080 και 210 9766821 / email: coloristasart@gmail.com.


NEWSLETTER