Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016 09:03

Ουκρανός χρηματοδοτεί μέρος της ανάπλασης μπροστά από το κατάστημά του

Ουκρανός χρηματοδοτεί μέρος της ανάπλασης μπροστά από το κατάστημά του

Να χρηματοδοτήσει και να υλοποιήσει ένα μέρος της ανάπλασης στην παραλιακή ζώνη της Καλαμάτας, νότια της Ναυαρίνου, μπροστά από κατάστημα που έχει νοικιάσει, πρότεινε στο δήμαρχο Παναγιώτη Νίκα ο Ουκρανός επιχειρηματίας Ντιμίτρι Βασάντιν, ο οποίος κατέθεσε επίσης προσφορά και πήρε την εκμετάλλευση του Τουριστικού Ταϋγέτου.

 

Συγκεκριμένα, σε προχθεσινή συνάντηση στο Δημαρχείο ο Ουκρανός επιχειρηματίας ζήτησε από το δήμαρχο, κάτω από τη Ναυαρίνου, στην πρόσοψη του καταστήματος (παλιό Goodys, Ναυαρίνου και Υψηλάντου) που έχει νοικιάσει και προγραμματίζει να το λειτουργήσει, πέρα από το χώρο όπου θα αναπτύξει τραπεζοκαθίσματα να υλοποιήσει στην περιοχή και μέρος της ανάπλασης που προβλέπεται από τη μελέτη Κυριακόπουλου. 

Ο κ. Νίκας έδειξε καταρχήν θετικός, με την προϋπόθεση να γίνει η προβλεπόμενη ή μια συμβατή ανάπλαση. Για το λόγο αυτό χθες ο τεχνικός σύμβουλος του επιχειρηματία Παναγιώτης Νασόπουλος πήγε και πήρε από τον αντιδήμαρχο Ανδρέα Καραγιάννη τη μελέτη ανάπλασης. 

Να υπενθυμίσουμε ότι για το Τουριστικό Ταϋγέτου συμφωνήθηκε οι παρεμβάσεις να ξεκινήσουν αμέσως μετά την υπογραφή του συμφωνητικού εκμίσθωσης που αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Ουκρανός επιχειρηματίας έχει νοικιάσει ακόμη χώρους στη γωνία Φαρών και Ναυαρίνου, προς τη δυτική πλευρά, όπου σχεδιάζει τη δημιουργία καινούργιου καταστήματος.

Γ.Σ.