Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2016 15:32

Προσέφεραν αίμα στα Αρφαρά 

Ημέρα προσφοράς αίματος, αγάπης και αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο ήταν η περασμένη Κυριακή για τ’ Αρφαρά. Πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία για την Τράπεζα Αίματος του πρώην Δήμου Αρφαρών, με τη συνεργασία των τοπικών φορέων.

Συμμετείχαν ο Σύλλογος Κυριών Αρφαρών (είχε και την πρωτοβουλία της δημιουργίας της Τράπεζας), ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Η Αναγέννηση", ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Εν Αθήναις Αρφαραίων "Αγιοι Θεόδωροι", ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Αρφαρών, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καλαμάτας, το Διεθνές Κέντρο Φιλοσοφίας Αρφαρών, ο ποδοσφαιρικός σύλλογος Αστέρας Αρφαρών και οι Τοπικές Αρφαρών, Αγίου Φλώρου, Βρομόβρυσης και Σταματινού.

Οπως ενημέρωσε η εκπρόσωπος της Δημοτικής Ενότητας Αρφαρών Αναστασία Μπελογιάννη, «όποιος δεν κατάφερε να έρθει την Κυριακή να ενισχύσει την προσπάθεια αυτή, με το περίσσευμα αγάπης που διαθέτει ένας εθελοντής αιμοδότης, μπορεί να επικοινωνεί καθημερινά για πληροφορίες στα παρακάτω τηλέφωνα: Μαρία Μωραγιάννη 27210 52400 και Μαρία Μπαρούνη 6972-200677».