Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2011 20:36

Ακατάλληλο νερό στο Κέντρο Υγείας Μεσσήνης

Ακατάλληλο νερό στο Κέντρο Υγείας Μεσσήνης

«Ούτε για πλύσιμο των χεριών» δεν κάνει το νερό που βγαίνει από τις βρύσες στο Κέντρο Υγείας Μεσσήνης αποκάλυψε ο διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας Γιώργος Μπέζος, στο περιθώριο συνέντευξης Τύπου χθες το μεσημέρι.
Σύμφωνα με το διοικητή -ο οποίος ανακοίνωσε τη μέχρι τώρα υλοποίηση του επιχειρησιακού σχεδίου για το νοσοκομείο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας- το πρόβλημα είναι σοβαρό και ήδη για την επίλυσή του εκπονήθηκε μελέτη, με τη συνεργασία και του Δήμου Μεσσήνης.
«Ντρέπομαι που το αναφέρω, αλλά το νερό στο Κ.Υ. Μεσσήνης δεν είναι κατάλληλο ούτε για πλύσιμο των χεριών» είπε χαρακτηριστικά ο Γ. Μπέζος, πρόσθεσε όμως ότι εκπονείται μελέτη για τη γενική ανακαίνιση των κτηριακών υποδομών του κέντρου, έργο με εκτιμώμενη δαπάνη περί τα 440.000 ευρώ.
«Η μελέτη, για την οποία συνεργάστηκε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Μεσσήνης, έχει εκπονηθεί και ήδη έχει υποβληθεί στο υπουργείο Υγείας προκειμένου να εγκριθεί η σκοπιμότητα του έργου, ώστε να μπορέσει να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ και να χρηματοδοτηθούν οι απαιτούμενες εργασίες» δήλωσε ειδικότερα ο Γ. Μπέζος.