Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018 09:29

Μαραθώνιος Αγάπης για τα αδέσποτα την Κυριακή στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την
Μαραθώνιος Αγάπης για τα αδέσποτα την Κυριακή στην Καλαμάτα

 

 

Ο Μαραθώνιος Αγάπης για τα αδέσποτα ζώα "Penny Marathon" θα γίνει στην Καλαμάτα την Κυριακή και περιμένει τη συμμετοχή και την εγγραφή συμμετεχόντων σε μία από τις διαδρομές του: 42 χλμ., 12 χλμ. και 2 χλμ., είτε για τρέξιμο είτε για ποδήλατο. Επίσης, μπορεί κανείς να γίνει χορηγός ή υποστηρικτής της διοργάνωσης.

Για τη συμμετοχή στον Μαραθώνιο δεν υπάρχει κανένα κόστος συμμετοχής, καθώς είναι ένας συμβολικός αγώνας δρόμου, μη ανταγωνιστικού χαρακτήρα: Το "Penny Marathon" έχει στόχο ευαισθητοποίηση του κόσμου για τα δεινά των αδέσποτων ζώων, τα οποία γεννιούνται ή εγκαταλείπονται στους δρόμους της Ελλάδας, περιπλανιούνται, αρρωσταίνουν, κακοπoιούνται, σκοτώνονται και πεθαίνουν αβοήθητα.

“Αν δεν μας αρέσει όλο αυτό που βλέπουμε να συμβαίνει δίπλα μας με τα αδέσποτα, ας κάνουμε εμείς την αλλαγή...” είναι το σύνθημα.

Το μόνο που χρειάζεται για τη συμμετοχή στον Μαραθώνιο είναι η συμπλήρωση μιας φόρμας εγγραφής στα γραφεία του Φιλοζωικού Ομίλου Καλαμάτας (Νέδοντος και Μακεδονίας, στο ξύλινο σπιτάκι δίπλα στα γήπεδα του τένις), Πέμπτη 10 με 12 μ.. Πληροφορίες δίνονται και στο τηλέφωνο 6947-962410.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να τρέξουν ή να ποδηλατήσουν παρέα με τους τετράποδους φίλους τους. Οι εκκινήσεις θα είναι στις 6, 8.30 και 9.30 π.μ. από το Πανελλήνιο.


NEWSLETTER