Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020 09:23

Συγκίνηση στην Καρδίτσα για τη βοήθεια από Καλαμάτα

Γράφτηκε από την
Συγκίνηση στην Καρδίτσα για τη βοήθεια από Καλαμάτα

 

Σε αρκετά φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα έγινε στην Καρδίτσα η υποδοχή της αποστολής βοήθειας του Δήμου Καλαμάτας στον πλημμυροπαθή δήμο της Θεσσαλίας.

Ο δήμαρχος Βασίλης Τσιάκος, αντιδήμαρχοι και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας, ευχαρίστησαν στο πρόσωπο του αντιδημάρχου Σαράντου Μαρινάκη, τους Καλαματιανούς δημότες, τις επιχειρήσεις και τους φορείς, καθώς και τον δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο και το δήμο για τη στήριξη και την άμεση κινητοποίησή τους προς συνδρομή των πληγέντων.

Να αναφέρουμε ότι το βράδυ της περασμένης Παρασκευής κατέφθασε στο Δήμο Καρδίτσας η αποστολή βοήθειας από το Δήμο Καλαμάτας με δύο φορτηγά οχήματα του δήμου, μεταφέροντας είδη πρώτης ανάγκης (νερά, τρόφιμα, κλινοσκεπάσματα κ.λπ.), με σκοπό τη στήριξη των πλημμυροπαθών.

Τα δύο δημοτικά φορτηγά συνοδεύονταν από τον αντιδήμαρχο Σαρ. Μαρινάκη και υπηρεσιακούς. Στην πληγείσα περιοχή παρέμεινε για να συνδράμει στην εξυπηρέτηση του έργου αποκατάστασης των καταστροφών ένα φορτηγό όχημα του δήμου και ο οδηγός του.


NEWSLETTER