Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2020 07:52

Αποστολή βιβλίων σε παιδιά που νοσηλεύονται στα Νοσοκομεία

Γράφτηκε από την

Η πρώτη αποστολή βιβλίων στα παιδιά που νοσηλεύονται στα Νοσοκομεία Παίδων “Η Αγία Σοφία” και “Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού” από τη δράση “Κάθε βιβλίο είναι ένα ταξίδι…”, είναι γεγονός!

Όμως η προσπάθεια δεν σταματά εδώ. Συνεχίζεται μέχρι και τις 15 Ιανουαρίου, και ο καθένας από εμάς με την αγορά ενός βιβλίου με ειδική έκπτωση από τα πέντε συμμετέχοντα βιβλιοπωλεία της Καλαμάτας, μπορεί να δώσει στα παιδιά που νοσηλεύονται την ευκαιρία να αποκτήσουν επαφή με βιβλία μέσα από την πλούσια βιβλιοθήκη, που δημιουργείται.

Ας κάνουμε μαζί την πιο απλή πράξη αγάπης προσφέροντας ένα βιβλίο σε έναν μικρό ήρωα/ηρωίδα. Το αποτέλεσμα αυτής της πράξης όπως εύστοχα σχολιάζουν οι υπεύθυνες της δράσης, θα είναι το πολυτιμότερο δώρο και για μας: Θα δούμε παιδικά ματάκια να λάμπουν και παιδικά χαμόγελα να σχηματίζονται…

 

ΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ

Σε αυτό το ταξίδι συνοδοιπόροι είναι τα εξής βιβλιοπωλεία της Καλαμάτας: “Βιβλιόπολις”, Δήμητρα Δημοπούλου. “Λυμπερόπουλος”, Κωνσταντίνος Λυμπερόπουλος. “Bookstore”, Ιωάννης Κονταργύρης. “Μακρής 1928”, Λεωνίδας Μακρής. “Bookmark”, Λυκούργος Καρολεμέας.

Υπεύθυνες του προγράμματος είναι οι: Ελευθερία Χαλίλι, e-mail: eleftheriahalili@hotmail.com. Δήμητρα Δημοπούλου, e-mail: vivliopolis@gmail.com. Θεοδώρα Γαλάνη, e-mail: theodora290113@gmail.com.

E-mail προγράμματος: vivliotaxidevoume@gmail.com.

Σελίδα Facebook: Κάθε βιβλίο ένα ταξίδι (@vivliotaxidevoume).

Instagram: vivliotaxidevoume

Ν.Κ.