Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2020 12:02

Προσφορά βοήθειας από αστυνομικούς

Γράφτηκε από την
Προσφορά βοήθειας από αστυνομικούς

Στο πλαίσιο του εορτασμού των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, οι αστυνομικές Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου συγκέντρωσαν βοήθεια σε είδη, όπως τρόφιμα, φάρμακα, είδη ένδυσης κ.ά.

Στη Μεσσηνία τα συγκεντρωθέντα είδη προσφέρθηκαν στον ξενώνα “Κωνσταντίνος Ι. Καρέλιας”, του οργανισμού “Κιβωτός του Κόσμου” στα Γιαννιτσάνικα. Από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας των άλλων νομών προσφέρθηκαν είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα σε φορείς και ιδρύματα που λειτουργούν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Πιο αναλυτικά, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, με αφορμή τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, οργάνωσε πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών, όπως τρόφιμα, φάρμακα, είδη ένδυσης κ.α., με σκοπό την ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων σε όλη την χώρα, προσφέροντας έμπρακτα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.
Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, αντιπροσωπείες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, προσέφεραν τα συγκεντρωθέντα είδη σε φορείς και ιδρύματα, ως μια συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου τους.
Ειδικότερα, τα συγκεντρωθέντα είδη δόθηκαν ως εξής:
- Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας, στο ναό της Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου.
- Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αρκαδίας, στη Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας.
- Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας, στην τράπεζα τροφίμων και ενδυμάτων «Θεοπροσφορά», της Εκκλησίας Κορίνθου.
- Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Λακωνίας, στις Μητροπόλεις α) Μονεμβασίας και Σπάρτης και β) Μάνης.
- Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας, στον ξενώνα «Κιβωτός του Κόσμου - Κωνσταντίνος Ι. Καρέλιας», όπου φιλοξενούνται ανήλικα παιδιά.
Εκπρόσωποι των παραπάνω φορέων και ιδρυμάτων, αφού εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες για την συγκέντρωση και την προσφορά των ειδών, απέστειλαν με τη σειρά τους τις ανάλογες ευχές προς το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό και τις οικογένειες τους.


NEWSLETTER