Δευτέρα, 08 Απριλίου 2013 08:19

Συνεχίζεται με ένταση ο "ακήρυχτος πόλεμος": Απειλητική… παρέλαση τσιγγάνων στη Μεσσήνη

Γράφτηκε από την

Ενα ακόμα επεισόδιο "ακήρυχτου πολέμου" διαδραματίστηκε το Σάββατο το βράδυ στη Μεσσήνη όταν περίπου 30 νεαροί τσιγγάνοι έκαναν… παρέλαση στους κεντρικούς δρόμους και την πλατεία του Νησιού. Η ομάδα των νεαρών τσιγγάνων εμφανίστηκε στους δρόμους της Μεσσήνης περίπου στις 8.30 το βράδυ.

Οι κάτοικοι τρομοκρατήθηκαν και κάλεσαν αστυνομικές δυνάμεις. Αμέσως έσπευσαν στην περιοχή αστυνομικοί των ομάδων ΟΠΚΕ και ΔΙΑΣ. Δεν χρειάστηκε όμως να επέμβουν καθώς οι νεαροί τσιγγάνοι αποχώρησαν λίγη ώρα αργότερα χωρίς να προκαλέσουν επεισόδιο. Οι νεαροί δεν κρατούσαν τίποτα στα χέρια τους και απλώς… παρέλασαν στους δρόμους της Μεσσήνης. Κάποιοι Νησιώτες πιστεύουν ότι οι τσιγγάνοι έκαναν επίδειξη δύναμης, ενώ όλοι  είναι προβληματισμένοι με τα συνεχή επεισόδια του "ακήρυχτου πολέμου" που βιώνει η Μεσσήνη. 

Υπενθυμίζουμε ότι τα ξημερώματα της Πέμπτης άγνωστοι ανατίναξαν με εκρηκτικό μηχανισμό το φορτηγάκι 22χρονου τσιγγάνου στην οδό Γ. Παπανδρέου. Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε μπαράζ κλοπών, για τις οποίες συνελήφθησαν και προφυλακίστηκαν 3 ανήλικοι τσιγγάνοι.