Δευτέρα, 15 Απριλίου 2013 22:19

40 σακούλες σκουπίδια μαζεύτηκαν στην Μπούκα

40 σακούλες σκουπίδια μαζεύτηκαν στην Μπούκα

Πάνω από 40 σακούλες με απορρίμματα και ανακυκλώσιμα υλικά συγκέντρωσαν οι συμμετέχοντες στον καθαρισμό της παραλίας της Μπούκας, στη Μεσσήνη, που έγινε την Κυριακή στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εθελοντικής Καμπάνιας «Let's do it Greece 2013», με τίτλο «Καθαρίζουμε την Ελλάδα σε μία μέρα».

 

Ο Δήμος Μεσσήνης υλοποίησε τη δράση αυτή στην παραλία της Μπούκας με τη συμμετοχή παιδιών από το 2ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο Μεσσήνης, 1ο και 2ο Γυμνάσιο Μεσσήνης, το ΕΠΑΛ Μεσσήνης και μελών του Σωματείου Εθελοντών Μεσσήνης.

Ο δήμαρχος Μεσσήνη Στάθης Αναστασόπουλος ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες και τόνισε, ότι μέσα από τέτοιου είδους δράσεις ευαισθητοποιείται ο κόσμος και ενισχύεται η περιβαλλοντική συνείδηση, με στόχο ένα καθαρότερο περιβάλλον και σαφώς καλύτερη ποιότητα ζωής.

Ο αντιδήμαρχος Γιώργος Αθανασόπουλος επεσήμανε την αναγκαιότητα συμμετοχής όλων μας σε αντίστοιχες δράσεις και ανέδειξε τη σπουδαιότητα του εθελοντισμού. 

Στην όλη προσπάθεια συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο αντιδήμαρχος Αναστάσιος Βλαχοδημητρόπουλος και η πρόεδρος της ΚΕΑΔΗΜ Ελένη Τσέλιου.