Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 16:16

Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ σε Μεσσήνη και Πύλο

Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ σε Μεσσήνη και Πύλο

Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ θα πραγματοποιήσει σήμερα και αύριο ο Δήμος Μεσσήνης.

Τα είδη που θα διανεμηθούν στις οικογένειες από τις 8 π.μ. έως τις 2 μ.μ. στο Δημαρχείο Μεσσήνης, είναι: Ειδη παντοπωλείου, τυριά, μαναβική και είδη βασικής υλικής συνδρομής.

Οι ωφελούμενοι θα ειδοποιηθούν με sms για την ημέρα διανομής.

Ο Δήμος πραγματοποιεί την διανομή ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, στο πλαίσιο δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD).

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του ΤΕΒΑ και για τον λόγο αυτό, οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο από το οποίο προκύπτει ο ΑΜΚΑ ή το ΑΦΜ, τόσο του δικαιούχου όσο και των προστατευόμενων μελών της οικογένειάς τους καθώς επίσης και την Αστυνομική τους Ταυτότητα.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου της υπογραφής (από Αστυνομία ή Κ.Ε.Π.), ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

Για περισσότερες πληροφορίες οι δικαιούχοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, τηλέφωνο: 2722360150.

 

ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ

Διανομή προϊόντων του ΤΕΒΑ θα γίνει σήμερα στην Πύλο και την Κορώνη από τον Δήμο Πύλου – Νέστορος.

Η διανομή θα γίνει έξω από το χώρο του Δημαρχείου και του δημοτικού καταστήματος στην Κορώνη τις ώρες 8.30-11.30 π.μ. και 12.30-3 μ.μ. αντίστοιχα.

Η διανομή γίνεται στο πλαίσιο δράσεων του επιχειρησιακού προγράμματος «Επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής» του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD) και ο Δήμος Πύλου – Νέστορος είναι εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας.

Από τη δράση αυτή θα διατεθούν είδη παντοπωλείου, τυριά, μαναβική και είδη βασικής υλικής συνδρομής.

Για περισσότερες πληροφορίες: Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού - Αθλητισμού και Πρόνοιας στα τηλέφωνα: 27233 60230 (Αναστασία Γιαλλελή), 27233 60246 (Αντωνία Σκόκου) και 27633 60017 (Μαρία Κουρούπη).