Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2023 18:55

"Γίνε Εσύ ο Αϊ Βασίλης” σε Καλαμάτα και Μεσσήνη

Γράφτηκε από την
"Γίνε Εσύ ο Αϊ Βασίλης” σε Καλαμάτα και Μεσσήνη

 

Δράση με τίτλο "Γίνε Εσύ ο Αϊ Βασίλης", με σκοπό την συγκέντρωση καινούριων ή σε καλή κατάσταση μεταχειρισμένων παιχνιδιών θα διοργανωθεί και φέτος σε Καλαμάτα και Μεσσήνη.

Συμμετέχοντας στην εν λόγω πρωτοβουλία, μπορεί όποιος επιθυμεί να προσφέρει παιχνίδια για παιδιά ηλικίας 1 έως 16 ετών που χρειάζονται την στήριξη όλων. «Από την 1η έως την 27η Δεκεμβρίου, ο πεζόδρομος Σφακτηρίας στην Καλαμάτα μεταμορφώνεται σε έναν δρόμο αγάπης κατά τη διάρκεια των γιορτών. Όλες οι επιχειρήσεις που εδρεύουν εκεί κρατούν ανοιχτές τις πόρτες τους για να υποδεχθούν τα δώρα σας. Το ίδιο και τα γραφεία της "Εύφορης Γης" στην οδό Πολυχάρους 9 και τα γραφεία της ΠΑΕ Καλαμάτα επί της οδού Φραντζή 14. 

Επίσης, στη Μεσσήνη, ο "Ρέκτης" ΚοινΣΕπ, επί της οδού Ελευθερίας και Παπαφλέσσα 2,  στη Βελίκα  η "Μεσσήνης Γαία" ΚοινΣΕπ, και στο Μαγγανιακό  η "Νόστος" ΚοινΣΕπ, σας προσκαλούν να στηρίξετε τα παιδιά της περιοχής για να μοιράσουμε χαμόγελα κι αγάπη» τονίζεται από τους διοργανωτές.

Η δράση θα υλοποιηθεί από τους φορείς Κ.Αλ.Ο. "Φάος" ΚοινΣΕπ, "Βιβλιοταξιδεύουμε" ΑΜΚΕ,  "Ρέκτης" ΚοινΣΕπ, "Μεσσήνης Γαία" ΚοινΣΕπ, "Νόστος" ΚοινΣΕπ, ΠΑΕ Καλαμάτα «ΠΝΟΗ», με τη συμμετοχή όλων των επιχειρήσεων επί της οδού Σφακτηρίας και υποστηρίζεται από την Κοινότητας Καλαμάτας.

Τα παιχνίδια θα παραδοθούν στη Διεύθυνση Πρόνοιας του Δήμου Καλαμάτας και στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Μεσσήνης. Η κοινωνική δράση τελεί υπό την Αιγίδα των Δήμων Καλαμάτας και Μεσσήνης.  Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2721094000 ή στο Info@phaos.org.


NEWSLETTER