Τρίτη, 04 Απριλίου 2017 15:33

Σεμινάριο για τη σημασία της τέχνης στην ανάπτυξη του παιδιού στα Φιλιατρά

Γράφτηκε από τον

Σεμινάριο για τη σημασία της τέχνης στην ανάπτυξη του παιδιού στα Φιλιατρά

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βιωματικό σεμινάριο με θέμα «Η σπουδαιότητα της Τέχνης στην ολόπλευρη ανάπτυξη του παιδιού – Το μοντέλο της Reggio Emilia» που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στα Φιλιατρά στο χώρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου για την ενίσχυση του έργου των εκπαιδευτικών.

Εισηγήτρια και εμψυχώτρια του σεμιναρίου ήταν η  Έλενα Καραγιάννη  εικαστικός , εκπαιδευτικός ειδικής αγωγής , ενώ υπήρξε και ενεργή συμμετοχή των εκπαιδευτικών που το παρακολούθησαν.

Να σημειώσουμε ότι το σεμινάριο συνδιοργανώθηκε από το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τριφυλίας , την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας την σχολική σύμβουλο της 6ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Μεσσηνίας και την σχολική σύμβουλο της 22ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Μεσσηνίας.

Κ.Μπ.