Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018 08:27

ΤΕΙ Πελοποννήσου: Μεταπτυχιακό για την τεχνολογία της ελιάς και του ελαιόλαδου

Γράφτηκε από την
ΤΕΙ Πελοποννήσου: Μεταπτυχιακό για την τεχνολογία της ελιάς και του ελαιόλαδου

Μεταπτυχιακό πρόγραμμα για την τεχνολογία και την ποιότητα της επιτραπέζιας ελιάς και του ελαιόλαδου διοργανώνει το Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας, Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής, του ΤΕΙ Πελοποννήσου.

Το εν λόγω μεταπτυχιακό, που διοργανώνεται για πρώτη χρονιά, αναμένεται να ξεκινήσει το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2018-2019 και η διάρκειά του θα είναι τρία εξάμηνα. Σκοπός του προγράμματος, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, είναι η παροχή υψηλού επιπέδου γνώσεων σε θέματα που αφορούν στην εκπαίδευση νέων επιστημόνων, που θα ήθελαν να εξειδικευτούν σε αντικείμενα του ελαιοκομικού τομέα.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε αποφοίτους ΑΕΙ, που σχετίζονται με την καλλιέργεια του δένδρου της ελιάς, καθώς και την παραγωγή και την τεχνολογία της ελιάς, του ελαιολάδου αλλά και των τροφίμων και της εστίασης, σε στελέχη εργαστηρίων, σε συμβούλους, αλλά και σε όσους θα ήθελαν να αποκτήσουν μία ολοκληρωμένη γνώση σχετικά με την επιτραπέζια ελιά το ελαιόλαδο την παραγωγή και την τεχνολογία τους, συμπεριλαμβανομένων και όλων των μεταποιημένων προϊόντων τους.

Οι καταληκτικές ημερομηνίες αιτήσεων εγγραφής και η ημερομηνία έναρξης του προγράμματος θα ανακοινωθούν μετά τις δηλώσεις υποβολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος, καταλήγει η ανακοίνωση στην οποία προστίθεται ότι η εκδήλωση ενδιαφέροντος καθώς τα ΦΕΚ ίδρυσης και κανονισμού είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Τμήματος ΤΕΤΡΟ: http://www.tetro.teikal.gr/index.php/2016-04-08-09-18-11.


NEWSLETTER