Κυριακή, 07 Μαρτίου 2021 18:42

Μεσσηνία: Θετικός στον κορονοϊό εκπαιδευτικός στην Πύλο - Απολύμανση σε σχολεία της περιοχής

Γράφτηκε από την
Μεσσηνία: Θετικός στον κορονοϊό εκπαιδευτικός στην Πύλο - Απολύμανση σε σχολεία της περιοχής

Απολύμανση στα δημοτικά σχολεία, τα νηπιαγωγεία και στον παιδικό σταθμό της Πύλου πραγματοποιήθηκε σήμερα, μετά τον εντοπισμό επιβεβαιωμένου κρούσματος κορονοϊού σε εκπαιδευτικό.

Ειδικότερα, ο Δήμος Πύλου - Νέστορος σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας και τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινβμικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, τηρώντας τις προβλεπόμενες υγειονομικές διατάξεις, πραγματοποίησε σχολαστική απολύμανση σε όλες οι αίθουσες και τους κοινόχρηστους χώρους των ως άνω σχολικών μονάδων.

Η ΣΤ’ τάξη του 2ου Δημοτικού Σχολείου θα παραμείνει κλειστή, όπως ορίζει το Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, ενώ οι μαθητές θα τεθούν σε υποχρεωτική απομόνωση.

Ο δήμαρχος Παναγιώτης Καρβέλας επεσήμανε για μια ακόμη φορά την ανάγκη της προστασίας του κοινωνικού συνόλου, επισημαίνοντας ότι η εξάπλωση έχει άμεση σχέση με την ατομική μας υγιεινή και υπευθυνότητα. «Απευθύνω έκκληση προς όλους τους συνδημότες μου να συνεχίσουν να τηρούν σχολαστικά τα μέτρα, ώστε να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε και αυτή τη δύσκολή φάση της πανδημίας», τόνισε χαρακτηριστικά.

 


NEWSLETTER