Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 22:34

Τελετή ορκωμοσίας μεταπτυχιακού ελιάς και ελαιολάδου στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Γράφτηκε από την
Τελετή ορκωμοσίας μεταπτυχιακού ελιάς και ελαιολάδου στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Τελετή ορκωμοσίας των πρώτων αποφοίτων του μεταπτυχιακού «Τεχνολογία και ποιότητα επιτραπέζιας ελιάς και ελαιολάδου» του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων της Σχολής Γεωπονίας και Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, θα γίνει αύριο στην Καλαμάτα.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στη 1 μ.μ. και θα γίνει με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμια Ημέρας Ελιάς -όπως έχει ανακηρυχθεί από την UNESCO- διά ζώσης στο κεντρικό αμφιθέατρο (νέο κτήριο) στον Αντικάλαμο Καλαμάτας.

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου καθηγητής Αθανάσιος Κατσής, ο κοσμήτορας της Σχολής Γεωπονίας και Τροφίμων αναπληρωτής καθηγητής Δημ. Πετρόπουλος και ο πρόεδρος του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, διευθυντής του Π.Μ.Σ. αναπληρωτής καθηγητής Ιωακείμ Σπηλιόπουλος.

Για την προσέλευση είναι απαραίτητη: gια τους ενήλικες η επίδειξη πιστοποιητικού πλήρους εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης κατά το τελευταίο εξάμηνο ή βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για Covid-19 (rapid test 48 ωρών). Για τους ανήλικους συνοδούς 12 έως 17 ετών βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για κορονοϊό (rapid test 48 ωρών) ή δήλωση αρνητικού self test τελευταίου 24ώρου και για τους ανήλικους συνοδούς 4 έως 11 ετών δήλωση αρνητικού self test τελευταίου 24ώρου που υποβάλλει ο γονέας ή κηδεμόνας. Επίσης, η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.


NEWSLETTER