Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023 12:17

Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Συμμετοχή σε συνέλευση δέκα Πανεπιστημίων στην Κατάνια

Με αφορμή τον εορτασμό για την ολοκλήρωση του τριετούς έργου EUNICE-European University for Customized Education (Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο για την Εξατομικευμένη Εκπαίδευση) και την έναρξη της νέας φάσης του EUNICE4U, όπου συμμετέχει το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, αντιπροσωπείες των δέκα πανεπιστημίων, θα συμμετάσχουν σε Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στο πανεπιστήμιο της Κατάνια (Ιταλία) στις 18-19 Σεπτεμβρίου

. Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου θα εκπροσωπηθεί από τον Πρύτανη Καθηγητή Αθανάσιο Κατσή, την Αντιπρύτανη Διοικητικών Υποθέσεων, Διεθνών Σχέσεων και Εξωστρέφειας Καθηγήτρια Ευθαλία (Έλια) Χατζηγιάννη, τον Καθηγητή Νικόλαο Βώρο και τη Λέκτορα Αρετή Βογοπούλου.

Η Γενική Συνέλευση θα συνδυαστεί με μία μεγάλη επετειακή εκδήλωση και παράλληλα εργαστήρια στα οποία θα παρουσιασθεί η ιστορία και η παρούσα κατάσταση του έργου μέσα από τα διαφορετικά πακέτα εργασίας που υλοποιούνται προς την κατεύθυνση ενεργοποίησης ενός ευρωπαϊκού πανεπιστημίου. Δύο από αυτές τις παρουσιάσεις θα είναι ανοικτές προς το ευρύ κοινό, τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου μεταξύ 11 π.μ. - 2 μ.μ. (ώρα Ελλάδος).

Το ΠΑ.ΠΕΛ. ως εταίρος της κοινοπραξίας του EUNICE προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο/η να κάνει εγγραφή για να παρακολουθήσει τις δύο παρουσιάσεις.