Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2014 11:39

Τα αποτελέσματα των εκλογών των Δικηγορικών Συλλόγων στην Πελοπόννησο

Γράφτηκε από την
Τα αποτελέσματα των εκλογών των Δικηγορικών Συλλόγων στην Πελοπόννησο

Στον δεύτερο γύρο, την προσεχή Κυριακή, θα κριθεί η προεδρία στον Δικηγορικό Σύλλογο Ναυπλίου, μεταξύ των δύο πρώτων που έλαβαν τις περισσότερες ψήφους.

Την προεδρία διεκδίκησαν τέσσερις δικηγόροι, οι οποίοι έλαβαν σε σύνολο 200 εγκύρων ψηφοδελτίων: Δημήτρης Ορφανός 82 ψήφους, Νικόλαος Καρούζος 61 ψήφους, Παναγιώτης Μπέσκας 36 ψήφους και Γεώργιος Γκάτσιος 21 ψήφους. Συνεπώς η εκλογική διαδικασία θα επαναληφθεί μεταξύ των Δημήτρη Ορφανού και Νικόλαου Καρούζου.

Στον Δικηγορικό Σύλλογο Κορίνθου, πρόεδρος εξελέγη ο δικηγόρος Παναγιώτης Νικολόπουλος με 177 ψήφους σε σύνολο 310 ψηφισάντων. Οι λοιποί υποψήφιοι έλαβαν, 107 ψήφους ο Ανδρέας Μητραβέλας και 14 ψήφους ο Μιχαήλ Μαρνέζης.

Στην Σπάρτη, πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου εξελέγη ο Παναγιώτης Κομνηνός λαμβάνοντας 55 ψήφους, έναντι 17 ψήφους που έλαβε ο δικηγόρος Χαράλαμπος Μωραΐτης.

Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Τρίπολης επανεξελέγη για πέμπτη συνεχή θητεία ο Δημήτρη Κωστόγιαννης, που ήταν μοναδικός υποψήφιος, λαμβάνοντας 94 ψήφους από τους 117 ψηφίσαντες δικηγόρους.

Στην Καλαμάτα, ο Κωνσταντίνος Μαργέλης για τρίτη συνεχόμενη θητεία επανεξελέγη πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας, λαμβάνοντας 262 ψήφους, από τους 292 ψηφίσαντες.

Ο Αιμιλιανός Σεκλός επανεξελέγη για τέταρτη φορά πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας. Κατά την εκλογική διαδικασία ο κ. Σεκλός έλαβε 22 από τα 26 συνολικά έγκυρα ψηφοδέλτια.

Τέλος, στον Δικηγορικό Σύλλογο Γυθείου επανεξελέγη ο δικηγόρος Γεώργιος Μητσάκος.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER