Τρίτη, 14 Ιουλίου 2015 19:14

Εκθεση και διαγωνισμός φωτογραφίας στην Κυπαρισσία

Εκθεση και διαγωνισμός φωτογραφίας στην Κυπαρισσία

Μαθητικό διαγωνισμό και έκθεση φωτογραφίας (ασπρόμαυρης και έγχρωμης) διοργανώνει ο Σύλλογος Κυπαρισσίων «Η Αρκαδιά» τον Αύγουστο στην Κυπαρισσία.

Καλεί τους μαθητές του γυμνασίου και του λυκείου της πόλης να λάβουν μέρος σε αυτόν. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να δώσουν έως τις 31 Ιουλίου τρεις από τις φωτογραφίες που θα τραβήξουν με θέμα «Στιγμές Κυπαρισσίας».

Οπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του συλλόγου, σκοπός του διαγωνισμού είναι να αποτυπωθεί η ζωή και η καθημερινότητα στην πόλη το καλοκαίρι του 2015. Οι φωτογραφίες θα παρουσιαστούν στην έκθεση που θα πραγματοποιηθεί, ενώ οι τρεις καλύτερες που θα επιλεγούν από ειδική επιτροπή, θα βραβευθούν ως εξής: 1ο βραβείο, χρηματικό έπαθλο 150 ευρώ, 2ο βραβείο, χρηματικό έπαθλο 100€, 3ο βραβείο, χρηματικό έπαθλο 50€.

Tο e-mail στο οποίο θα αποστέλλονται οι φωτογραφίες είναι: syllogoskyparission.h.arkadia@gmail.com, γράφοντας ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και τους τίτλους των τριών φωτογραφιών.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 6932-474529 Ρούλα Τσατσάκου, 6946-068912 Γιώργος Παναγιωτακόπουλος.

 Κ.Μπ.