Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016 15:15

“Τα διαφορετικά πρόσωπα της κρίσης” σε εκδήλωση του ΤΕΙ Πελοποννήσου

 

Εκδήλωση με θέμα «Τα διαφορετικά πρόσωπα της κρίσης» θα γίνει την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου στις 5 μ.μ. στο αμφιθέατρο "Αλέξανδρος Κουμουνδούρος" (Διοικητήριο Καλαμάτας) από το ΤΕΙ Πελοποννήσου και το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής.

Οι φοιτητές θα παρουσιάσουν τα αποτελέσματα της έρευνάς τους σε σχέση με τις επιπτώσεις της κρίσης στις διαφορετικές πλευρές της καθημερινότητας μας: οικονομία, αγορά, εργασία, κοινωνία. Την ομάδα εργασίας αποτελούν οι: Ιωάννα Αλεξοπούλου, Ανδρέας Αρώνης, Κάτια Γεωργίου, Χρήστος Ζαγρής, Χρυσάνθη Θεοδωράκη, Βασίλης Κυριακάκης, Γιώργος Μπίρταχας, Παναγιώτης Τζιωρτζίδης, Ανδριανός Τριανταφυλλόπουλος. Ο συντονισμός και η επιμέλεια είναι του Ηλία Μακρή αναπλ. καθηγητή Χρηματοοικονομικής Ανάλυσης.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής: "Η κρίση μέσα από τους αριθμούς: Τα οικονομικά μεγέθη" Παναγιώτης Τζιωρτζίδης και Ανδριανός Τριανταφυλλόπουλος, "Η κρίση μέσα από τους αριθμούς:

Τα χρηματοοικονομικά μεγέθη" Χρήστος Ζαγρής, Βασίλης Κυριακάκης,  Γιώργος Μπίρταχας, "Η κρίση πέρα από τους αριθμούς. Οι αλλαγές

στην καθημερινότητά μας: Οι συνθήκες εργασίας πριν και μετά την κρίση" Ιωάννα Αλεξοπούλου και Χρυσάνθη Θεοδωράκη, "Η κρίση πέρα από τους αριθμούς: Η κοινωνική διάσταση" Ανδρέας Αρώνης και Κατερίνα Γεωργίου, "Παρουσίαση αποτελεσμάτων έρευνας σε πολίτες διαφόρων περιοχών της Ελλάδας" Ηλίας Μακρής.