Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2019 08:29

Παράταση για την πράξη εφαρμογής Ασπροχώματος

Γράφτηκε από την
Παράταση για την πράξη εφαρμογής Ασπροχώματος

 

Στις 20 Αυγούστου λήγει η παράταση της προθεσμίας για την πράξη εφαρμογής Ασπροχώματος, για την υποβολή ενστάσεων από ιδιοκτήτες που θεωρούν ότι θίγονται.

Μέχρι τώρα, σύμφωνα με την ενημέρωσή μας, έχουν κατατεθεί αρκετές ενστάσεις στο γραφείο 221, στο κτήριο Β’ του νέου Δημαρχείου (πρώην καρδιολογική), όπου έχει αναρτηθεί η πράξη εφαρμογής και τρεις υπάλληλοι της Διεύθυνσης Πολεοδομίας έχουν επωμιστεί την ευθύνη της ενημέρωσης.

Ο Δήμος Καλαμάτας με την ανάρτηση της πράξης εφαρμογής έχει καλέσει κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες τους κύριους ή νομείς ακινήτων εντός της περιοχής πολεοδομικής μελέτης Ασπροχώματος: α) Να λάβουν γνώση του κτηματολογικού διαγράμματος και του πίνακα και να δηλώσουν αν οι ιδιοκτησίες τους αποτυπώνονται σωστά στα διαγράμματα αυτά ή έχουν στο μεταξύ μεταβληθεί είτε κατά τα όρια είτε κατά τα ονόματα των ιδιοκτητών. Στην περίπτωση αυτή οι ιδιοκτήτες πρέπει να υποβάλουν συγχρόνως τους τίτλους και πιστοποιητικά μεταγραφής, ιδιοκτησίας, βαρών, διεκδικήσεων και κατασχέσεων, τοπογραφικό διάγραμμα, απόσπασμα κτηματολογικού διαγράμματος και αντίγραφο κτηματολογικού φύλλου. β) Να ασκήσουν τυχόν ενστάσεις ως προς τις ρυθμίσεις που προβλέπονται από την πράξη εφαρμογής (τακτοποίηση οικοπέδων, εισφορές, ιδιοκτησιακό καθεστώς κ.λπ.).

Αρμόδιοι υπάλληλοι για πληροφορίες είναι οι Μαργαρίτα Καπετανάκη, Φωτεινή Δημοπούλου και Σωτηρία Τσιάλα.


NEWSLETTER