Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016 16:29

Απάντηση Μπέζου σε νοσηλευτές 

Απάντηση Μπέζου σε νοσηλευτές 

Παρά το γεγονός ότι έχουν ήδη δρομολογηθεί 26 προσλήψεις νοσηλευτικού προσωπικού, το πρόβλημα στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας δεν έχει λυθεί, όπως αναφέρει σε απάντησή του ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος Γεώργιος Μπέζος προς την Ενωση Νοσηλευτών Ελλάδος.

Εξακολουθούν να υπάρχουν ακόμη μεγάλες ανάγκες και μάλιστα σε ένα νοσοκομείο που τα τελευταία χρόνια έχουν ανοίξει και λειτουργούν 4 νέα τμήματα (ΜΕΘ, Μονάδα Εμφραγμάτων, Ψυχιατρική Κλινική, Αιμοδυναμικό Εργαστήριο) και που φιλοδοξεί να καταστεί το κέντρο υγειονομικής αναφοράς όλης της Περιφέρειας Πελοποννήσου, αναφέρει ο κ. Μπέζος στην επιστολή του, σημειώνοντας ακόμη, ότι «η αξιοπιστία των όσων λέμε και πράττουμε τα τελευταία έξι χρόνια, επιβεβαιώνεται ακόμη μία φορά». 

«Για να ακριβολογούμε, στο χαιρετισμό μου, στις 19 Μαΐου, αναφέρθηκα στην προοπτική ενίσχυσης του νοσοκομείου μας τους επόμενους 2 με 2,5 μήνες με 25 άτομα νοσηλευτικό προσωπικό που θα προέρχονται από ένα συνδυασμό προσλήψεων και μετατάξεων, ύστερα βέβαια και από την τελευταία νομοθετική ρύθμιση που κάνει τη διαδικασία πιο σύντομη και πιο ευέλικτη. Οχι λοιπόν μόνο προσλήψεων όπως αναφέρεστε (και γι’ αυτό υπάρχει και το σχετικό βίντεο)» τονίζει μεταξύ άλλων ο κ. Μπέζος παραθέτοντας τα ονόματα των νοσηλευτών, που έχουν τοποθετηθεί στο νοσοκομείο.