Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016 16:12

Διαμαρτυρία για τη στελέχωση του Κ.Υ. Αγίου Νικολάου (βίντεο)

Γράφτηκε από την
Διαμαρτυρία για τη στελέχωση του Κ.Υ. Αγίου Νικολάου (βίντεο)

 

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους μέχρι να στελεχωθεί το Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου δηλώνουν οι κάτοικοι της Δυτικής Μάνης. Αρκετός κόσμος συγκεντρώθηκε το πρωί της Παρασκευής μπροστά από το Κέντρο Υγείας: Σε πρώτη φάση συγκεντρώθηκαν 250 περίπου υπογραφές και εξελέγη 10μελής επιτροπή. Τη Δευτέρα μάλιστα αναμένεται να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις, ύστερα από τις συναντήσεις που θα έχει ο διευθυντής του Κ.Υ. στην 6η ΥΠΕ, στην Πάτρα.

Οι κάτοικοι και το προσωπικό διαμαρτύρονται έντονα καθώς συνεχίζεται η συρρίκνωση του Κ.Υ. και η έλλειψη γιατρών κόβει και τις εφημερίες.

Δύο ακόμα θέσεις γιατρών θα δημιουργήσει η 6η ΥΠΕ στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου, όπως γνωστοποιεί με ανακοίνωσή της.

Στην εν λόγω ανακοίνωση -που εκδόθηκε, όπως αναφέρεται σε αυτή «σε απάντηση δημοσιευμάτων των τελευταίων ημερών»- αναφέρεται, ειδικότερα ότι «έχουν γίνει εκ μέρους της διοίκησης της 6ης ΥΠΕ όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ούτως ώστε όχι μόνο να διασφαλίζεται η συνεχής λειτουργία και εφημέρευση του Κ.Υ. Αγίου Νικολάου, αλλά και να ενισχυθεί με την δημιουργία δύο νέων θέσεων ιατρών υπηρεσίας υπαίθρου, καθώς και τη συμμετοχή στο πρόγραμμα λειτουργίας ειδικευόμενων ιατρών γενικής ιατρικής».

Κ.Δ.


NEWSLETTER