Σάββατο, 29 Απριλίου 2017 14:33

Συνεχίζεται το συνέδριο Κλινικών Καρδιαγγειακών Παθήσεων

Γράφτηκε από την
Συνεχίζεται το συνέδριο Κλινικών Καρδιαγγειακών Παθήσεων

 Συνεχίζεται σήμερα για δεύτερη ημέρα στην Καλαμάτα το 12ο Συνέδριο Κλινικών Καρδιαγγειακών Παθήσεων της Πανελλήνιας Ιατρικής Εταιρείας Διευθυντών Καρδιολογίας (ΠΙΕΔΚΑΡ) και θα διαρκέσει έως τη Δευτέρα 1 Μαΐου. 

Το συνέδριο διεξάγεται στο ξενοδοχείο "Elite City Resort". Κατά τη διάρκειά του θα αναδειχτούν διάφορα πεδία που αφορούν όλο το φάσμα της Καρδιολογίας και καταξιωμένοι επιστήμονες από όλη την Ελλάδα θα παρουσιάσουν ενδιαφέρουσες διαλέξεις. Παράλληλα θα δοθεί η ευκαιρία και σε νέους καρδιολόγους να αναδείξουν το έργο τους, συμμετέχοντας σε μια επιστημονική συνάντηση υψηλών προδιαγραφών. 

Το συνέδριο, που βρίσκεται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον πολλών εκατοντάδων καρδιολόγων και άλλων ιατρών που ασχολούνται με την καρδιαγγειακή ιατρική. Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, κατά τη διάρκεια του 12ου Συνεδρίου Κλινικών Καρδιαγγειακών Παθήσεων θα παρουσιαστούν πολλά ενδιαφέροντα περιστατικά από το πεδίο της Κλινικής Καρδιολογίας, Αρρυθμιολογίας, Απεικονιστικής Καρδιολογίας και Επεμβατικής Καρδιολογίας, που αποτελούν χρήσιμη και επίκαιρη γνώση για κάθε γιατρό. 


NEWSLETTER