Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020 08:15

Το Πανελλήνιο Παιδοδοντικό Συνέδριο το Σεπτέμβριο στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την

Το Πανελλήνιο Παιδοδοντικό Συνέδριο το Σεπτέμβριο στην Καλαμάτα

 

Το Πανελλήνιο Παιδοδοντικό Συνέδριο του Σεπτεμβρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Καλαμάτας: Αυτό έγινε γνωστό κατά τη χθεσινή συνάντηση του δημάρχου Θανάση Βασιλόπουλου με την πρόεδρο του Οδοντιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας Τζίνα Θεοδωροπούλου και τον ταμία του συλλόγου Αγγελο Τσορφόλια.

Το συνέδριο, που θα πραγματοποιηθεί σε συνδιοργάνωση του Οδοντιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας με την Ελληνική Παιδοδοντική Εταιρεία, θα υποστηριχθεί από το δήμο. Σημαντικό ρόλο στην επιλογή της Καλαμάτας είχε ο Μεσσήνιος αναπληρωτής καθηγητής Οδοντιατρικής του ΑΠΘ Κώστας Αραποστάθης.

Επίσης, στη συνάντηση, πέρα από μια σειρά θεμάτων που αφορούν τη συνεργασία του δήμου με το σύλλογο, αναφορά έγινε και στη συμμετοχή στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φωτογραφίας λόγω της Παγκόσμιας Ημέρας Στοματικής Υγείας, με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο να αναδεικνύει την πόλη της Καλαμάτας και τα τοπικά προϊόντα της μεσσηνιακής γης.