Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2020 08:15

Νοσοκομείο Καλαμάτας: Παρέδωσε στην Αλειφέρη ο Μπέζος

Γράφτηκε από την
Νοσοκομείο Καλαμάτας: Παρέδωσε στην Αλειφέρη ο Μπέζος

Εγινε χθες στο Νοσοκομείο Καλαμάτας η καθιερωμένη εθιμοτυπική διαδικασία της παράδοσης - παραλαβής της διοίκησης από τον απερχόμενο διοικητή Γιώργο Μπέζο στη νέα διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη, η οποία ορκίστηκε και ανέλαβε καθήκοντα την περασμένη Παρασκευή.

Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το νοσηλευτικό ίδρυμα αναφέρεται ότι η συνάντηση διεξήχθη στο γραφείο της διοικήτριας και έγινε σε πολύ καλό κλίμα, καθώς και οι δύο έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν και τους συνδέουν φιλικοί δεσμοί.

Ο απερχόμενος διοικητής Γιώργος Μπέζος αρχικώς ενημέρωσε τη νέα διοικήτρια για τα τρέχοντα θέματα που αφορούν το Νοσοκομείο κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό. Κλείνοντας της ευχήθηκε μία καλή και δημιουργική θητεία και δήλωσε ότι θα είναι δίπλα της για οτιδήποτε χρειαστεί.

Η Ελένη Αλειφέρη δήλωσε ότι στόχος της είναι η συνέχεια και η εξέλιξη του Νοσοκομείου Μεσσηνίας σε κάθε τομέα και ευχαρίστησε τον κ. Μπέζο για το έργο που έχει επιτελεστεί τα τελευταία χρόνια και στις δύο νοσηλευτικές μονάδες Καλαμάτας και Κυπαρισσίας.


NEWSLETTER