Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 08:46

Ανησυχία από Αλειφέρη για έξαρση κρουσμάτων στη Μεσσηνία (βίντεο)

Γράφτηκε από τον

Ανάλογη με αυτή του Αυγούστου, με τη μεγάλη έξαρση της πανδημίας του κορονοϊού στη Μεσσηνία, εκτιμά η διοικήτρια του Νοσοκομείου Καλαμάτας Ελένη Αλειφέρη πως είναι η κατάσταση που περνάμε τώρα.

Μίλησε για ανησυχητική αύξηση των κρουσμάτων και απηύθυνε έκκληση στους συμπολίτες μας, ιδιαίτερα άνω των 50 ετών, να εμβολιαστούν.

Εκφράζοντας την ανησυχία της η κ. Αλειφέρη δήλωσε ότι “είναι ανάλογη κατάσταση με τα μέσα Αυγούστου, όπου είχαμε 400 περίπου κρούσματα σε μία εβδομάδα και αρκούσαν 2 εβδομάδες για να φτάσουμε στην αποκορύφωση”.

Εκανε λόγο για “επανάληψη μιας κακής κατάστασης για τη Μεσσηνία, που κοστίζει σε ζωές και σε βαριές νοσηλείες, ενώ θα μπορούσε να έχει προστατευτεί ο κόσμος μέσω του εμβολιασμού”.

Η διοικήτρια έκανε έκκληση σε όλους τους συμπολίτες μας να προστατευτούν, να σεβαστούν τη ζωή τους και τη ζωή των οικογενειών τους και των φίλων τους.

Σχολίασε ότι “δεν πάμε καλά σε εμβολιασμούς” και υπενθύμισε το σύνολο εισαγωγών στην κλινική Covid τους τελευταίους μήνες, που ήταν 640 άτομα, παρατηρώντας: “Πολύ υψηλό νούμερο, το 80% ήταν ανεμβολίαστοι. Είναι κρίσιμες οι ημέρες, να εμβολιαστούν οι άνω των 50 ετών”.

Γ.Σ.