Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022 19:55

Νοσοκομείο Καλάμάτας: 2 ακόμα θάνατοι στην κλινική Covid - Γέμισε ξανά η ΜΕΘ!

Γράφτηκε από τον
Νοσοκομείο Καλάμάτας: 2 ακόμα θάνατοι στην κλινική Covid - Γέμισε ξανά η ΜΕΘ!

 

 

Συνεχίζεται το δράμα της απώλειας ανθρώπινων ζωών από κορονοϊό στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Τις τελευταίες ώρες 2 ακόμα άνθρωποι, γυναίκες 86 και 87 ετών, έχασαν τη ζωή τους στην κλινική Covid, ανεβάζοντας στους 129 τους συμπολίτες μας που έχουν πεθάνει από τον ιό στη νοσηλευτική μονάδα της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, στο διάστημα των τελευταίων μηνών από την έξαρση της πανδημίας τον περασμένο Αύγουστο.

Το δυσάρεστο και ανησυχητικό είναι ότι οι βαριές νοσηλείες επιμένουν, καθώς διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ Covid ένας άνδρας 68 ετών, ενώ ένας άλλος ασθενής, 60 ετών, διακομίστηκε στο “Λαϊκό” Νοσοκομείο της Αθήνας. Ακόμα, οι εισαγωγές στην κλινική Covid έπιασαν ξανά διψήφιο νούμερο.

Η ΜΕΘ Covid γέμισε και πάλι, καθώς νοσηλεύονται 6 ασθενείς διασωληνωμένοι.

Στην κλινική Covid νοσηλεύονταν σήμερα 51 ασθενείς, 6 περισσότεροι από χθες, αφού πέρα από τις απώλειες και τη διασωλήνωση έγιναν 14 εισαγωγές και δόθηκαν 4 εξιτήρια.

Χθες 17 Ιανουαρίου στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου αξιολογήθηκαν 23 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού, 7 λιγότερα από την προηγούμενη ημέρα, όμως ο αριθμός παραμένει μεγάλος και αυτό δείχνει την ισχυρή παρουσία του ιού στη Μεσσηνία.


NEWSLETTER