Πέμπτη, 05 Ιουλίου 2018 09:48

Διαμαρτυρία για το αγροτικό δίκτυο Γαργαλιάνων (φωτογραφίες)

Διαμαρτυρία για το αγροτικό δίκτυο Γαργαλιάνων (φωτογραφίες)

 

Για την κακή κατάσταση του αγροτικού δικτύου στην περιοχή των Γαργαλιάνων διαμαρτύρεται ο δημότης Ανδρέας Γκόνης με δημόσια επιστολή του, που συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό του δρόμου, από τον οποίο πρέπει να περνάει καθημερινά για να πάει στο σπίτι του.

Συγκεκριμένα στη διαμαρτυρία του ο κ. Γκόνης αναφέρει:

«Ενας από τους αγροτικούς δρόμους της «Ριβιέρας» της Τριφυλίας. Πριν από 3 χρόνια πέρασε το γκρέιντερ του δήμου και έκανε ανέλπιστα πολύ καλή δουλειά, καθώς στο παρελθόν τα ίδια μηχανήματα πέρναγαν απλά για να περάσουν. Τότε έδωσα προσωπικά συγχαρητήρια στο δήμαρχο και στον χειριστή Λεωνίδα Πάττα. Εκτοτε δεν το ξαναείδαμε το εν λόγω μηχάνημα από τα μέρη μας. Παρά τις επανειλημμένες μου οχλήσεις προς τους κοινοτικούς μας "άρχοντες", η απάντηση ήταν πάντα η ίδια: θα... θα... θα...
Αυτός ο δρόμος είναι πολύ σημαντικός γιατί ενώνει την Τσίκουζα με τον Μπάρλα και χρησιμοποιείται καθημερινά από δεκάδες συμπατριώτες μας. Εγώ προσωπικά τον χρησιμοποιώ καθημερινά 4 φορές για να πάω από το σπίτι μου στη δουλειά μου και αντίστροφα. Για να μην διαλύσω το αυτοκίνητό μου, θα πρέπει να κάνω κύκλο, που σημαίνει 20 χλμ. τη μέρα παραπάνω ή να πάρω ερπυστριοφόρο.
Κύριοι της εξουσίας, πείτε μου ποια από τις δύο λύσεις μου προτείνετε;».