Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020 11:25

"ΑΓΡΟΠΟΛΥ ΠΥΛΟΥ Α.Ε.": Τέσσερις ποιοτικές διακρίσεις για το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο της Καλαμάτας

Γράφτηκε από την

Το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, που παράγεται και τυποποιείται από την ΑΓΡΟΠΟΛΥ ΠΥΛΟΥ Α.Ε. απέσπασε μέσα στο 2020 τέσσερις πολύ σημαντικές διακρίσεις ποιότητας ανάμεσα σε χιλιάδες άλλα ελαιόλαδα παγκοσμίως.

Συγκεκριμένα:

1. «THE OLYMPIA HEALTH & NUTRITION AWARDS COMMITTEE 2020»

Σε αυτό το διαγωνισμό το Βιολογικό Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο της ΑΓΡΟΠΟΛΥ ΠΥΛΟΥ Α.Ε. διακρίθηκε ανάμεσα σε 1278 δείγματα από 8 συμμετέχουσες χώρες και κατέκτησε το ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ για την υψηλή περιεκτικότητα πολυφαινολών που περιέχει (1183mg/lt).

2. Το Βιολογικό Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο ΠΟΠ Καλαμάτας ΑΓΡΟΠΟΛΥ ΠΥΛΟΥ Α.Ε. απέσπασε:

- ΧΡΥΣΟ βραβείο ποιότητας στον Διεθνή Διαγωνισμό Ελαιολάδου του Λονδίνου «IOOC» ανάμεσα σε χιλιάδες άλλα από όλες τις ελαιοπαραγωγικές χώρες.

- ΑΣΗΜΕΝΙΟ στο διαγωνισμό του Βερολίνου στη Γερμανία «BERLIN GLOBAL OLIVE OIL AWARDS» μια σημαντική διάκριση ανάμεσα σε χιλιάδες άλλα απ’ όλο τον κόσμο, ως ένα από τα ποιοτικότερα ελαιόλαδα παγκοσμίως.

- ΧΑΛΚΙΝΟ στον 5ο ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ IOOC «KOTINOS 2020» ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλα ελαιόλαδα.

Η ΑΓΡΟΠΟΛΥ ΠΥΛΟΥ Α.Ε. είναι μια 100% ελληνική εταιρεία. Ιδρύθηκε το 2013 και λειτουργεί στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στα Παπούλια Πύλου Μεσσηνίας. Εχει κυρίως εξαγωγικό προσανατολισμό και προσήλωση στην ποιότητα και στην καινοτομία. Από τις αρχές του 2020 ανέλαβε νέα διοίκηση στην εταιρεία, η οποία όχι μόνο θα συνεχίσει τη φιλοσοφία και τις πρακτικές της προηγούμενης διοίκησης, αλλά θα εντείνει τις προσπάθειές της για ακόμα μεγαλύτερη ανάδειξη του προϊόντος της περιοχής.

Η φιλοσοφία και το όραμα της νέας διοίκησης της εταιρείας, είναι η στενή και συνεχής συνεργασία με τους ελαιοπαραγωγούς της περιοχής και την επιστημονική κοινότητα βασιζόμενη σε ηθικές αξίες, εφαρμόζοντας ταυτόχρονα σύγχρονες και καινοτόμες πρακτικές με σκοπό να κάνουν διάσημο το ελαιόλαδο της περιοχής διεθνώς.

                                      

• Θέλουμε ικανοποιημένους ελαιοπαραγωγούς, πρόθυμους να συνεργαστούν μαζί μας με σκοπό τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας του παραγόμενου προϊόντος.

• Θέλουμε ικανοποιημένα στελέχη και εργαζόμενους της εταιρείας μας, οι οποίοι θα αγωνίζονται συνεχώς για την καινοτομία και την διεύρυνση των διεθνών αγορών των προϊόντων μας.

• Τέλος, θέλουμε ενημερωμένους και απαιτητικούς καταναλωτές, οι οποίοι θα καταναλώνουν συνειδητά το καλύτερο και όχι το φθηνότερο, προς όφελος όλων.

Ζητούμε την αμέριστη συνεργασία των ελαιοπαραγωγών της περιοχής προς την κατεύθυνση των στόχων.

Τηλ. Εργοστασίου 27230-41052 ,    email: info@agropoly.gr

Με εκτίμηση,

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΑΓΡΟΠΟΛΥ ΠΥΛΟΥ Α.Ε.