Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 18:25

Εγγραφές στο σεμινάριο “Νέοι δρόμοι για την ελιά και το ελαιόλαδο”

Εγγραφές στο σεμινάριο “Νέοι δρόμοι για την ελιά και το ελαιόλαδο”

 

Ξεκινούν σήμερα οι εγγραφές στο σεμινάριο “Νέοι δρόμοι για την ελιά και το ελαιόλαδο: από την Πελοπόννησο σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο”, που διοργανώνει το Κέντρο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε παραγωγούς ελιάς και ελαιολάδου που επιθυμούν να αυξήσουν τις πωλήσεις τους, επαγγελματίες στον κλάδο του marketing και των πωλήσεων ελιάς και ελαιολάδου, παραγωγούς και εμπόρους που στοχεύουν να αναπτυχθούν στον τομέα των εξαγωγών. Σκοπός του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν γνώσεις για τις ενέργειες και τις διαδικασίες που απαιτούνται, προκειμένου να αποκτήσουν νέους πελάτες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για την ελιά και το ελαιόλαδό τους.

Είναι διάρκειας 15 διδακτικών ωρών και θα διεξαχθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας zoom το χρονικό διάστημα 2-14 Δεκεμβρίου. Οι εισηγήσεις του σεμιναρίου θα είναι διαθέσιμες για 10 μέρες μετά την ολοκλήρωσή του, ώστε οι συμμετέχοντες -και μόνο αυτοί- να έχουν τη δυνατότητα παρακολούθησής τους και σε δεύτερο χρόνο.

Το κόστος συμμετοχής είναι 50 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο του ΚΑΕΜ στην Καλαμάτα τηλεφωνικά στο 27210 25700, μέσω e-mail στο info@kaem.gr, www.kaem.gr/seminars/.