Δεν είναι τόσο θετικά τα πράγματα για την πρώιμη πατάτα, όπως τα παρουσιάζει ο τυποποιητής – εξαγωγέας Γιώργος Γκούμας, ισχυρίζεται…

Η μεγάλη ζήτηση που υπάρχει τόσο από το εξωτερικό όσο και από τις μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ της χώρας αλλά…

Ενημερωτική ημερίδα με θέμα “Αμπελουργία και Οινολογία: Παραγωγή, διάθεση και εμπόδιο οίνου” διοργανώνει ο Φοιτητικός Σύλλογος της Σχολής Γεωπονίας και…

Ο ΓΟΕΒ Παμίσου ενημερώνει τους ωφελούμενους ότι αρχίζει η αρδευτική περίοδος για το 2023. Και παρατηρεί πως αναρτήθηκαν οι χρηματικοί…

Εδώ και τώρα απαντήσεις δημόσια από τον δήμαρχο Πύλου - Νέστορος, “γιατί εδώ και 8 χρόνια ακόμα να ολοκληρωθεί το…

Η σταθερή τιμή (στα 43 με 45 λεπτά η χοντρή, στα 35 η ψιλή) της φετινής παραγωγής της ανοιξιάτικης πατάτας…

Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023 17:36

Σεμινάριο για το ελαιόλαδο στην Πύλο

Τρίωρο σεμινάριο – ημερίδα για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ελαιολάδου και το marketing στο τυποποιημένο εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, θα διεξαχθεί…

Σοβαρό ζήτημα υπάρχει με τη διάθεση της φρέσκιας πατάτας της Μεσσηνίας στην ελληνική αγορά, καθώς τα μεγάλα σούπερ μάρκετ της…

Το Κέντρο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας, προσφέρει δωρεάν τη δυνατότητα σε πέντε παραγωγούς στη Μεσσηνία να εφαρμόσουν άρδευση ακριβείας σε ένα…