Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2016 12:59

Κωνσταντακόπουλο και Λαρσινό βραβεύουν τα Επιμελητήρια της Πελοποννήσου 

Γράφτηκε από την

Τον Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΤΕΜΕΣ Α.Ε. και τον Ιωάννη Λαρσινό πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε. θα βραβεύσουν σε ειδική εκδήλωση, την Πέμπτη στις 6.30 μ.μ., τα επτά Επιμελητήρια της Πελοποννήσου, στο πλαίσιο της έκθεσης "Πελοπόννησος Expo".

Η τελετή βράβευσης του Μεσσήνιου επιχειρηματία θα γίνει στο χώρο εκδηλώσεων των εγκαταστάσεων της έκθεσης, στη ΒΙΠΕ Τρίπολης, κτήριο ΓΕΑ. Μια μέρα νωρίτερα, και συγκεκριμένα αύριο στις 7 μ.μ., θα γίνουν τα εγκαίνια της έκθεσης από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας Αλέξη Χαρίτση. Εκτός του Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου θα βραβευτεί και ο Ιωάννης Λαρσινός, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην έκθεση συμμετέχουν μεγάλα ονόματα από το ελληνικό και ευρωπαϊκό επιχειρείν, ενώ στο πλαίσιο λειτουργίας της είναι προγραμματισμένες επιχειρηματικές συναντήσεις b2b και ημερίδα για τις εξαγωγές. Πρόκειται για την πρώτη περιφερειακή έκθεση της Πελοποννήσου, την οποία διοργανώνουν τα Επιμελητήρια Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την στήριξη του Δήμου Τρίπολης και της Enterprise Greece.

Στο επίκεντρο της έκθεσης βρίσκεται η τοπική παραγωγή, με αιχμή τον κλάδο των τροφίμων και των ποτών, των αγροτικών προϊόντων, των παραδοσιακών ειδών, τουριστικών προϊόντων αλλά και με κλάδους όπως τα έπιπλα, η θέρμανση, τα ελαστικά, τα είδη οικιακής χρήσεως κ.ά.