Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2017 08:12

Καταγγελία του «Νέου Επιμελητηρίου» για εμπλοκή εργαζόμενων στις εκλογές

Γράφτηκε από την
Καταγγελία του «Νέου Επιμελητηρίου» για εμπλοκή εργαζόμενων στις εκλογές

 

 

Την εμπλοκή «του Επιμελητηρίου και κάποιων από τους εργαζομένους του, στις επιμελητηριακές εκλογές με τη μορφή υποστήριξης έτερου υποψηφίου συνδυασμού» καταγγέλλει με ανακοίνωσή του ο συνδυασμός «Νέο Επιμελητήριο».

Οπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στη συγκεκριμένη ανακοίνωση, «το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν υποπέσει στην αντίληψή μας ενέργειες που εμπλέκουν το Επιμελητήριο και κάποιους από τους εργαζομένους του, στις επιμελητηριακές εκλογές, με τη μορφή υποστήριξης έτερου υποψηφίου συνδυασμού. Τέτοιου είδους συμπεριφορές οφείλουμε να τις καταγγείλουμε και να καλέσουμε όσους τυχόν έχουν εμπλακεί από τη διοίκηση και από τους εργαζόμενους, να σταματήσουν άμεσα. Η εκλογική διαδικασία θα πρέπει να προετοιμαστεί και να διεξαχθεί από τη σημερινή διοίκηση και από τους εργαζόμενους του Επιμελητηρίου, τηρώντας αμερόληπτη στάση και ίσες αποστάσεις έναντι όλων των υποψηφίων συνδυασμών και με σεβασμό στις δημοκρατικές αρχές».

Πιστεύουμε, καταλήγει η ανακοίνωση, ότι «οι επαγγελματίες του νομού μας, ο κόσμος της ιδιωτικής οικονομίας, που αγωνιά και ελπίζει στην ανάπτυξη της τοπικής μας οικονομίας, πρέπει να εκφραστεί δίχως παρεμβάσεις που εξυπηρετούν μικροπολιτικά συμφέροντα, τον έναν ή τον άλλον συνδυασμό. Αλλωστε, την επομένη των εκλογών όλοι μαζί πρέπει να ενώσουμε δυνάμεις και να κοιτάξουμε μπροστά».


NEWSLETTER