Παρασκευή, 02 Μαρτίου 2018 09:57

Στο συνδυασμό Γκούμα μια ακόμα έδρα στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας

Γράφτηκε από την
Στο συνδυασμό Γκούμα μια ακόμα έδρα στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας

 

Ο συνδυασμός “Νέο Επιμελητήριο” του Γιώργου Γκούμα κέρδισε με απόφαση του Πρωτοδικείου Καλαμάτας μια έδρα στο Τμήμα Μεταφορών του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, αυξάνοντας τις έδρες του σε 10 έναντι πλέον 11 της παράταξης “Μεσσηνία - Καινοτομία” του προέδρου του Επιμελητηρίου Βαγγέλη Ξυγκώρου.

Την επιπλέον έδρα στο Τμήμα Μεταφορών καταλαμβάνει ο σύμβουλος του “Νέου Επιμελητηρίου” Γιάννης Κουφός στη θέση του συμβούλου Δημήτρη Μπακολιά της πλειοψηφούσας παράταξης “Μεσσηνία - Καινοτομία”. Οπως κοινοποιήθηκε χθες στους εκπροσώπους των ενδιαφερομένων συνδυασμών “Νέο Επιμελητήριο” και “Μεσσηνία - Καινοτομία”, το Πρωτοδικείο εξέτασε τα 10 άκυρα ψηφοδέλτια που το “Νέο Επιμελητήριο” είχε ζητήσει να εξεταστούν στην ένσταση που είχε καταθέσει και έκρινε ως έγκυρα τα 8 από τα 10 που είχαν ακυρωθεί. Οσον αφορά την αντένσταση της πλειοψηφούσας παράταξης Β. Ξυγκώρου, από το Πρωτοδικείο εξετάστηκαν 11 ψηφοδέλτια της παράταξης “Μεσσηνία - Καινοτομία”, από τα οποία κρίθηκαν έγκυρα τα 5.

Συνεπώς στο σύνολό τους μετά τη δικαστική απόφαση και με βάση τον αριθμό ψηφοδελτίων, η παράταξη του Γιώργου Γκούμα κερδίζει μια επιπλέον έδρα και τη θέση του κ. Μπακολιά θα πάρει ο κ. Κουφός.

Να σημειωθεί ότι η αλλαγή των εδρών δεν μεταβάλλει σε τίποτα τη σύνθεση των υπόλοιπων διοικητικών οργάνων του Επιμελητηρίου.


NEWSLETTER