Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2019 18:01

Εκδήλωση για ελληνορωσικές σχέσεις επιχειρηματικής συνεργασίας

Γράφτηκε από την
Εκδήλωση για ελληνορωσικές σχέσεις επιχειρηματικής συνεργασίας

«Ελληνορωσικές σχέσεις: Οικονομία, Εμπόριο, Επενδύσεις, Επιχειρηματικές Συνεργασίες» είναι το θέμα της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο στις 9.30 το πρωί στο ξενοδοχείο «Elite City Resort».

Την εκδήλωση διοργανώνει ο Ελληνορωσικός Σύνδεσμος Φιλίας και Συνεργασίας σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα την εκδήλωση θα ανοίξει με χαιρετισμό ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης.

Στη συνέχεια ο σύμβουλος Πρεσβείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Vassili Gavrilof, αφού μεταφέρει χαιρετισμό του πρέσβη Αντρέι Μασλώφ, θα αναπτύξει το θέμα «Η Εξέλιξη των Ελληνορωσικών Οικονομικών Σχέσεων».

Ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος και ο οικονομολόγος Παντελής Αλμπάνης θα αναπτύξουν το θέμα «Προσκυνηματικός Τουρισμός».

Ο γενικός σύμβουλος Αθανάσιος Καραπέτσας θα παρουσιάσει τον «Επιχειρηματικό Οδηγό της Ρωσικής Ομοσπονδίας».

Ο αντιπρόεδρος της «Καρέλια Α.Ε.» Στάθης Καρέλιας θα αναπτύξει το θέμα «Εξαγωγικές εμπειρίες στην ευρύτερη περιοχή της Αν. Ευρώπης».

Ο διευθύνων σύμβουλος της Attica Finance Αλέξανδρος Πουλαρίκας θα μιλήσει για τη «Ροή του χρήματος στην Ευρώπη και ο ρόλος της Attica Finance».

Ο Fund Manager της Attica Finance Αλέξανδρος Παναγιωτόπουλος θα αναπτύξει το θέμα «Εξαγωγές και χρηματοδοτικά εργαλεία».

Η διευθύντρια του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού στη Μόσχα δρ. Θεοδώρα Γιαννίτση θα μιλήσει με θέμα «Ελλάδα, Ρωσία – Πολιτιστικές σχέσεις».

Ο επικεφαλής του Ρωσικού Τομέα της Global Επενδυτικής Αλιόνα Σαμοϋλένκο θα αναπτύξει το θέμα «Επενδύσεις – Real Estate - Golden Visa».

Στη συνέχεια θα μιλήσουν οι εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου και θα συνοψίσει ο πρόεδρος του Ελληνορωσικουύ Συνδέσμου Φιλίας και Συνεργασίας Ιωάννης Τζεν.

 


NEWSLETTER