Σάββατο, 09 Μαρτίου 2019 20:10

Μεσσηνία: Ο Βαγγέλης Ξυγκώρος πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Πελοποννήσου

Γράφτηκε από την

Τα μέλη του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Πελοποννήσου αποφάσισαν ομοφώνως να προεδρεύει εκ περιτροπής ένας πρόεδρος νομαρχιακού Επιμελητηρίου, και πρώτο πρόεδρο επέλεξαν τον Μεσσήνιο Βαγγέλη Ξυγκώρο.

Η απόφαση για την εκ περιτροπής προεδρία ελήφθη στην προχθεσινή συνεδρίαση του Συμβουλίου μετά την παραίτηση του πρώην πρόεδρου Γιάννη Μπουντρούκα, που όπως είναι γνωστό είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Θέσεις αντιπροέδρων στο Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο κατέλαβαν οι πρόεδροι των υπόλοιπων Επιμελητηρίων, βάσει του αριθμού μελών του κάθε Επιμελητηρίου, ως εξής:

Α’ Αντιπρόεδρος: Παναγιώτης Πιτσάκης - Επιμελητήριο Κορινθίας

Β’ Αντιπρόεδρος: Φώτης Δαμούλος - Επιμελητήριο Αργολίδας

Γ’ Αντιπρόεδρος: Γιάννης Παναρίτης - Επιμελητήριο Λακωνίας

Δ’ Αντιπρόεδρος: Γιάννης Τρουπής - Επιμελητήριο Αρκαδίας

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Βαγγέλης Ξυγκώρος ευχαρίστησε θερμά όλους τους προέδρους και ιδιαιτέρως τον απερχόμενο Γιάννη Μπουντρούκα, για τη μέχρι σήμερα εξαιρετική συνεργασία και τη συμβολή του στον επιμελητηριακό θεσμό. Ο κ. Ξυγκώρος διαβεβαίωσε "πως εφεξής θα εντείνουμε τις κοινές στοχεύσεις και με την απόλυτη στήριξη και συνεργασία όλων των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, θα ενεργήσουμε για τη διεκδίκηση κοινών πάγιων αιτημάτων προς την Πολιτεία και την Περιφέρεια, έχοντας πλέον και πιο ενεργή συμμετοχή στον περιφερειακό σχεδιασμό για την ενδυνάμωση της επιχειρηματικότητας και την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής μας".