Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019 08:52

Στη ΒΙΠΕ Τρίπολης η έκθεση "Πελοπόννησος Expo"

Γράφτηκε από την
Στη ΒΙΠΕ Τρίπολης η έκθεση "Πελοπόννησος Expo"

 

Η έκθεση "Πελοπόννησος Expo" θα λειτουργήσει φέτος στη ΒΙΠΕ Τρίπολης από τις 13 μέχρι τις 17 Νοεμβρίου. Αυτό γνωστοποιούν με ανακοίνωσή τους τα Επιμελητήρια Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται μεταξύ άλλων:

«Η "Πελοπόννησος Expo" καθιερώνεται ως μια από τις εκθέσεις σταθμούς της Ελλάδας, στην οποία στόχος είναι να συμμετέχουν πανελλαδικές επιχειρήσεις, να δημιουργηθούν εμπορικές συμφωνίες μεταξύ εκθετών και επισκεπτών, να αναπτυχθούν νέες επαγγελματικές επαφές με στόχο την εξωστρέφεια, μέσω των B2B εμπορικών συναντήσεων και να αποτελέσει μια έκθεση μέσω της οποίας θα ενημερωθούν επισκέπτες και συμμετέχοντες από παράλληλες ενημερωτικές εκδηλώσεις και τις ημερίδες της έκθεσης.

Στην "Πελοπόννησος Expo" ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να γευτεί την πελοποννησιακή κουζίνα μέσα από εκδηλώσεις μαγειρικής που θα πραγματοποιηθούν στην ειδική κατασκευή "Παραδοσιακό Παντοπωλείο" το οποίο θα θυμίζει γειτονιά της Πελοποννήσου.

Η θεματολογία της έκθεσης εμπλουτίζεται επίσης, με ειδικά αφιερώματα και εκδηλώσεις για τον Τουρισμό και τον Αγροτοδιατροφικό τομέα.

Εάν η επιχείρησή σας απασχολείται σε κάποιον από τους παρακάτω τομείς, τότε σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην Εκθεση "Πελοπόννησος Expo" η οποία είναι η καταλληλότερη διοργάνωση για να προβληθείτε:

Τρόφιμα - Ποτά. Οικιακός - Επαγγελματικός Εξοπλισμός - Δόμηση. Ενέργεια - Τεχνολογία Περιβάλλοντος - Εναλλακτικές Μορφές Ενέργειας. Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης - Διαφήμιση - Πληροφορική. Οικογένεια - Παιδί - Εκπαίδευση - Γυναικεία Ομορφιά. Αυτοκίνητο - Μοτοσικλέτα - Αξεσουάρ.

Επισκεφθείτε το www.peloponnisosexpo.gr για να ενημερωθείτε πλήρως για την έκθεση ή επικοινωνήστε με την Alfa Expo (www.alfaexpo.gr).

Ωρες λειτουργίας: Καθημερινές 4 μ.μ. - 9 μ.μ., Σαββατοκύριακο 10 μ.μ. 9 μ.μ.»

 


NEWSLETTER