Κυριακή, 01 Σεπτεμβρίου 2019 17:04

13 ως 17 Νοεμβρίου η “Πελοπόννησος Expo”

Γράφτηκε από την
13 ως 17 Νοεμβρίου η “Πελοπόννησος Expo”

Από τις 13 ως τις 17 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί φέτος η έκθεση “Πελοπόννησος Expo”στις εγκαταστάσεις του κτηρίου ΓΕΑ ΑΕ στη ΒΙΠΕ Τρίπολης.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, “τα Επιμελητήρια Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας συντάσσουν και πάλι τις δυνάμεις τους προς όφελος των επιχειρήσεων και της ανάπτυξης της Πελοποννήσου. Η “Πελοπόννησος Expo” συνεχίζει και φέτος δυναμικά με κύριο στόχο να προβάλει την καινοτομία, την παραγωγικότητα, την εξωστρέφεια και φυσικά τις δράσεις των επιχειρήσεων. Η “Πελοπόννησος Expo” καθιερώνεται ως μια από τις εκθέσεις σταθμούς της Ελλάδας με τη συμμετοχή επιχειρήσεων από όλη τη χώρα, τη δημιουργία εμπορικών συμφωνιών και την ανάπτυξη νέων επαγγελματικών επαφών με στόχο την εξωστρέφεια, μέσω των B2B εμπορικών συναντήσεων. Η έκθεση θα εμπλουτιστεί από παράλληλες ενημερωτικές εκδηλώσεις και ημερίδες για την ενημέρωση εκθετών και επισκεπτών. Στην “Πελοπόννησο Expo” ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να γευτεί την πελοποννησιακή κουζίνα μέσα από εκδηλώσεις μαγειρικής που θα πραγματοποιηθούν στην ειδική κατασκευή «Παραδοσιακό Παντοπωλείο», το οποίο θα θυμίζει γειτονιά της Πελοποννήσου. Η θεματολογία της έκθεσης εμπλουτίζεται επίσης, με ειδικά αφιερώματα & εκδηλώσεις για τον τουρισμό και τον αγροδιατροφικό τομέα”.

Οι οργανωτές στην πρόσκληση που απευθύνουν, παρατηρούν: “Εάν η επιχείρησή σας δραστηριοποιείται σε κάποιον από τους παρακάτω τομείς, τότε σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην έκθεση “Πελοπόννησος Expo”, η οποία είναι η καταλληλότερη διοργάνωση για να προβληθείτε. Τρόφιμα - ποτά. Οικιακός - επαγγελματικός εξοπλισμός - δόμηση. Ενέργεια - τεχνολογία περιβάλλοντος - εναλλακτικές μορφές ενέργειας. Μέσα μαζικής ενημέρωσης - διαφήμιση - πληροφορική. Οικογένεια - παιδί - εκπαίδευση - γυναικεία ομορφιά. Αυτοκίνητο - μοτοσυκλέτα - αξεσουάρ”.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το www.peloponnisosexpo.gr  για να ενημερωθούν πλήρως για την έκθεση ή να επικοινωνούν με την Alfa Expo (www.alfaexpo.gr).

Ωρες λειτουργίας: Καθημερινές 16:00-21:00. Σαββατοκύριακο 10:00-21:00.


NEWSLETTER